Randi, Edward Sanda si Cleopatra Stratan alaturi de actritele din Vlad la Biologique Recherche Launch Event Romania

Marți, 28 septembrie, Biologique Recherche a marcat lansarea oficială în România, în cadrul unui eveniment care a avut loc în incinta hotelului Athénée Palace Hilton, în prezența lui Rupert Schmid, Co-Președinte, Larissa Ioannidis, Export Manager și Arnaud Diaz, Head of Global Sales. La eveniment au participat o sumedenie de vedete și personalități online, precum Cleopatra Stratan, Edward Sanda, Randi, Elvira Deatcu, Letiția Vlădescu, Olimpia Melinte, Marisa Paloma sau Denisa Potecaru. Cu toții s-au bucurat de o seară de primă clasă, care a inclus un moment artistic al cuplului Flavia Hojda și Pavel Ulici, precum și discursuri ale reprezentanților renumitului brand, care au adus invitații mai aproape de universul exclusivist Biologique Recherche. În plus, invitații au putut testa pe propria piele experiența Biologique Recherche, apelând la standurile special amenajate, unde specialiștii esteticieni ai brand-ului au efectuat skin diagnosis și au oferit informații prețioase despre îngrijirea tenului.

Elvira Deatcu, Olimpia Melinte si Letitia Vladescu
Elvira Deatcu, Olimpia Melinte si Letitia Vladescu

Reprezentanții exclusivi Biologique Recherche în România și Republica Moldova, Miguel Ángel Rondón Guzmán și Dr. Simona Ștefania Gentimir și-au exprimat misiunea de a oferi servicii personalizate de lux, binecunoscute în lume ca o referință incontestabilă, cea a L´Ambassade de la Beaute de Paris, de pe Champs Elysees, în toate centrele partenere cât și la Centrul Oficial Expert Biologique Recherche România.

Arnaud Diaz, Head of Global Sales și Larissa Ioannidis, Export Manager, au împărtășit cu invitații noile inovații în materie de produse skincare. Cei doi au prezentat noua gamă de produse Toleskin, destinată tenului intolerant. Produsele sunt special create pentru acest tip de piele, având o formulă ultra pură, fiind create într-un mediu steril și testate dermatologic.

Biologique Recherche event
Biologique Recherche event

Povestea Biologique Recherche a început la sfârșitul anului 1970, odată cu abordarea vizionară a unei familii de experți artizanali în îngrijirea pielii, duo-ul biolog/fizioterapeut Yvan și Josette Allouche. Know-how-ul impecabil al acestui brand li se datorează celor doi și se recunoaște și astăzi printr-o reputație impecabilă și produse de-o eficiență remarcabilă, recunoscută la nivel mondial drept referință în domeniul skin care. Brand-ul este apreciat atât de specialiștii din domeniu, cât și de nume celebre care folosesc cu entuziasm și cu rezultate vizibile produsele Biologique Recherche.

edward sanda si cleopatra stratan
edward sanda si cleopatra stratan

În 2007 Rupert Schmid și Pierre-Louis Delapalme au preluat responsabilitatea de a continua tradiția impecabilă a brand-ului, în timp ce Dr. Philippe Allouche, fiul fondatorilor, este Director de Cercetare și Creație. Acest trio aplică cu succes filosofia Biologique Recherche: Reinventează-te fără a pierde din vedere originile tale!

Rupert Schmit, Larissa Ioannidis, Arnaud Diaz, Miguel Rondon si Simona Gentimir
Rupert Schmit, Larissa Ioannidis, Arnaud Diaz, Miguel Rondon si Simona Gentimir

Produsele de îngrijire a pielii Biologique Recherche sunt concepute în continuare în laboratorul original Biologique Recherche fondat de Yvan Allouche, de Departamentul de Research &

Development în localitatea Suresnes și sunt fabricate exclusiv în Franța. Produsele sunt disponibile în peste 80 de țări și pot fi accesate în cele mai exclusiviste unități estetice și medicale.

Flavia Hojda si Pavel Ulici
Flavia Hojda si Pavel Ulici

În România Și Republica Moldova, produsele și serviciile Biologique Recherche pot fi găsite în mai multe locații, precum:

ENDORPHIN LAB, Atena nº9, București

ESTETIQ BOUTIQUE BY FLORI IVANOV, Pescarilor 45, Constanța

VEGA HOTEL, Bulevardul Mamaia, Constanța

LA CHOUETTE, St. Anton Pann 28-30 40053 Cluj

SYNERGY STUDIO, Sciusev 47 Chișinău, Moldova

BROMONDE, Centrul Oficial Expert Biologique Recherche Romania, Strada Popa Soare 56, București

Mai multe informații despre Biologique Recherche România găsiți aici: Website: https://www.biologique-recherche.com/en-ro/ Instagram: https://www.instagram.com/biologique_recherche_romania/

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata