Raluca Aprodu din „Vlad” si „Ruxx”, transformare spectaculoasa! Cum arata acum?

Actrita a jucat in "Ruxx", "Vlad", “Pacatele Evei” si “Om sarac, om bogat”,

A început să lucreze ca fotomodel la 17 ani, când a câștigat castingul pentru o reclamă la o ciocolată de renume. Au urmat apoi numeroase apariții pe coperțile revistelor de modă și a dat curs altor oferte pentru contracte publicitare avantajoase. În paralel cu modellingul, Raluca încearcă să-și facă un nume în lumea filmului.

raluca aprodu
raluca aprodu

Raluca Aprodu ara în portofoliul de actriță câteva apariții importante în seriale autohtone și filme precum “Păcatele Evei”, “Om sărac, om bogat”, “Doctori de mame”, “Blood and Chocolate”, “Na vlastní nebezpecí”, “Contra timp”, “Ho, Ho, Ho“, “Contra timp 2″.

În februarie 2009 Raluca Aprodu a apărut în videoclipul trupei Spin “Amintirea ta”, alături de actorul Dan Bordeianu. Cele mai noi proiecte ale actritei sunt serialul „Vlad” si „ROXX”. Mai mult, vedeta s-a facut blonda.

Tot azi s-au nascut

Bebe Cotimanis din „Vlad”, „Lacrimi de iubire” si „Pariu cu viata”, Cezar Ouatu, Sorin Dobrin din „Vlad” si „Triplusec”, John Travolta din „Uite cine vorbeste”,  Molly Ringwald din „16 lumanari”, Matt Dillon din „Crash”, Logan Miller din „Catelul bloger”, Jess Walton din “Tanar si nelinistit”, Chelsea Hobbs din “The L. World”, Sarah Brown din “Cold Chase” si “General Hospital”, Lorena Herrera din “Maria Isabel” si “Amy, fetita cu ghiozdan albastru”, Cybill Shepherd din “Maddie si David” si “Cybill” si Anthony Pena din “Tinar si nelinistit”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata