Radu Andrei Tudor, prezentatorul NEWSTIME de la Kanal D2, primul Paște alături de fiul său

Radu Andrei Tudor, prezentatorul “NEWSTIME”, grupajul informativ de la Kanal D2, difuzat de luni până vineri, de la ora 21.00, va petrece sărbătorile pascale în București, alături de soția sa, Andreea, și de fiul lor, David Andrei, în vârstă de 11 luni. Sărbătoarea Învierii Domnului vine cu multe bucurie în viața îndrăgitului prezentator, mai ales că urmează să fie alături de micuțul David Andrei, la primul Paște din viața acestuia.

Este și primul Paște al copilului nostru; este si primul Paste pe care îl petrec în Bucuresti. Vrem să pregătim pentru fiul nostru această sărbătoare. Desi este foarte mic și încă nu își dă seama de importanța acestei sărbători, ne dorim să inceapă să se bucure de tradiții. Desigur, va veni și Iepurașul cu un premergător nou și alte surprize. În seara de Înviere vom merge împreună la slujbă și vom lua masa pascală împreună cu nașii noștri. Pentru noi, anul acesta este primul în care stăm doar noi doi doi împreună cu cel mic, acasă. În Vinerea Mare voi fi la pupitrul NEWSTIME și le voi oferi telespectatorilor cele mai relevante știri legate de această perioadă extrem de importantă pentru creștini„, a spus Radu Andrei Tudor.

Pentru prezentatorul NEWSTIME, cele mai frumoase sărbători sunt cele petrecute în familie, iar Piatra Neamț, orașul copilăriei sale, este locul de care îl leagă cele mai frumoase amintiri.

Din 2008, de când m-am mutat în București, până anul acesta, în Vinerea Mare, plecam la părinți. Mergeam împreună la biserica din cartier, aceeași la care am fost toata copilaria mea. Ne strângeam toata familia extinsă la masa; erau momente care îmi încărcau sufletul de bucurie„, a adăugat Radu Andrei Tudor.

Îndrăgitul prezentator vă așteaptă cu cele mai relevante știri în fiecare seară, de luni până vineri de la ora 21:00, la pupitrul jurnalului Kanal D2 “NEWSTIME”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata