R3HAB lansează single-ul One More Dance, împreună cu artista norvegiană Alida

Pentru noul său single, One more dance, DJ-ul de muzică electronică R3HAB a făcut echipă cu artista de origine norvegiană Alida. Împreună au creat o piesă puternică ce, cu siguranță, le va da tuturor o stare foarte bună și le va alunga grijile. R3HAB aduce un vibe dance, cu linii puternice de bas, care reprezintă o bază perfectă pentru vocea plină de profunzime a Alidei.

Versurile emoționante ale piesei, care amintesc faptul că mai există „încă un dans” în spectacolul preferat, dau puterea necesară pentru face față provocărilor vieții.

One more dance vine după remixul realizat de R3HAB pentru piesa Fuego – Shaggy & Steven Malcom, precum și pentru Am I the only one – HRVY & Astrid S și One Love – Now United.

“One more dance este despre puterea muzicii, care poate vindeca răni adânci și te poate ajuta să-ți construiești curajul astfel încât să poți depăși problemele zilnice. Te poate ajuta să rămâi într-o lume fantastică pentru mai mult timp, așa că apasă play, lasă-te dus de val pentru încă un dans și adună-ți toate puterile pentru a face față oricărei situații cu care te confrunți”, a spus R3HAB.
“Aceasta a fost una dintre piesele pe care le-am scris când carantina a fost impusă în Los Angeles, în martie. O sesiune pe Zoom, cu internetul cu delay între LA și Oslo, a dus la această melodie dance. Îmi place la nebunie să lucrez cu R3HAB și suntem mândri să arătăm această piesă lumii”, a declarat Alida.
DJ-ul și producătorul de origine olandezo-marconă R3HAB, Fadi El Ghoul, și-a construit drumul prin muzica dance în ultimul deceniu. De la remixul său remarcabil pentru piesa Give me everything – Afrojack & Pitbull & Ne Yo, până la imnurile sale dance, precum All around the world (La La La) și Lullaby, care a strâns pentru 600 de milioane de streamuri, și la colaborările cu ZAYN, Andy Grammer, Sofia Carson, Timmy Trumpet și muți alții, R3HAB a demonstrat că este unul dintre cei mai talentați și vizionari artiști din industrie. În 2016, și-a fondat label-ul CYB3RPVNK, care a trecut de un milion de streamuri în catalogul său în primii doi ani de la lansare. R3HAB continuă să se dezvolte și își diversifică sound-ul lucrând cu diferiți artiști din întreaga lume, experimentând diverse genuri, de la hip-hop la pop, în toate colaborările sale. Acesta își continuă călătoria în muzică și se folosește în permanență de talentul său artistic înnăscut și de atitudinea inovatoare. De curând, R3HAB a urcat în clasamentul DJ Mag Top 100, cel mai important clasament de profil din lume, și ocupă locul 13 în topul celor mai apreciați și ascultați DJi din lume.
Alida este o artistă și songwriter din Norvegia, care în prezent locuiește în LA, California. Pasiunea ei pentru muzică a început încă din copilărie, la 9 ani înregistra piese în dormitorul ei, cu un reportofon. În școala generală, a decis să se focuseze pe muzică și să-și șlefuiască talentul. Atunci a început cursurile de pian și să scrie propriile ei piese. După ce s-a mutat în LA, Alida a colaborat cu diverși producători, songwriteri și artiști, precum Noonie Bao, Axident, Bog Taste, The Orphanage, Cheat Codes, The Monarch, Loren Gray, Rollo și Robopop. Artista norvegiană a fost co-songwriter și voce a single-ului In your eyes – Robin Schulz, piesă care a ocupat locul #1 pe radiourile din US și locul #5 pe radiourile din Europa. Alida este o artistă cameleonică, extrem de talentată, care pune foarte multă forță și profunzime în versurile sale. Cele mai recente lansări includ colaborări cu Matoma, pentru piesa Embrace your life, și cu Yves V, pentru piesa Home now.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata