Puncte negre, coșuri? Scapă de ele în mod natural!

Ai încercat deja tot felul de creme sau plasturi speciali care promit îndepărtarea punctelor negre sau calmarea coșurilor? Dacă ai fost neplăcut surprinsă să descoperi că nu funcționează prea des, este momentul pentru o soluție naturală și eficientă.

Pentru că știm cât de greu este să treci cu vederea aceste imperfecțiuni ale tenului sau ale pielii în general – mai ales când acestea se încăpățânează să persiste – îți împărtășim un secret care rezolvă rapid aceste probleme.

Să începem cu începutul: Ce sunt punctele negre?

Suntem siguri că ai auzit de sebum – este acea substanță uleioasă de la suprafața tenului, produsă de glandele noastre sebacee. Atunci când pielea moartă, murdăria și impuritățile nu sunt îndepărtate la timp de pe suprafața pielii, ele blochează porii, în interiorul acestora acumulându-se sebumul. Astfel apar punctele negre, coșurile sau comedoanele.

Din fericire avem la îndemână, încă din cele mai vechi timpuri, o soluție naturală și deloc costisitoare, care ne ajută să scăpăm de punctele negre și de celelalte imperfecțiuni ale pielii – Nude, mănușile exfoliante produse din 100% mătase naturală. Inspirate din tradiția hammam-urilor turcești, aceste mănuși îți vor curăța pielea de celulele moarte, eliminând orice urmă de machiaj, reducând imperfecțiunile. Astfel, pielea ta va fi instant mai netedă și mai catifelată încă de la prima utilizare.

Pentru a scăpa de punctele negre sau de coșuri precum și de comedoane, trebuie să respecți o regulă generală foarte simplă: CURĂȚAREA CORECTĂ A TENULUI.

Rutina pe care ți-o propunem este una foarte simplă și la îndemâna oricui:

1. Demachiază tenul în fiecare seară!

2. După demachiere, spală tenul cu o soluție specială pentru față!

3. O dată pe săptamană exfoliază-ți tenul cu ajutorul manușii exfoliante Nude!

Cu ajutorul rutinei simple de mai sus și cu ajutorul mănușii exfoliante Nude vei reuși să îți cureți porii în profunzime, să elimini celulele moarte ce îi blochează și să reglezi producția de sebum.

Pe lângă toate cele de mai sus, o regulă sfântă în materie de îngrijire a tenului este să nu îți agresezi fața storcând punctele negre / coșurile – ca să nu produci leziuni ale pielii sau chiar să rămâi cu semne inestetice. Știm că tentația e mare, dar o piele frumoasă pe termen lung e un scop mai important.

Mai multe detalii pe: https://benude.ro/pages/intrebari

În cazul în care și pielea corpului îți dă bătăi de cap, am creat special pentru tine pachetul Nude ce include mănușa exfoliantă pentru față și cea pentru corp , pentru a te ajuta să strălucești și să îți recapeți increderea în tine.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata