Promovarea pe OnlyFans, surâsul unui viitor mai „altfel“ decât ți l-ai imaginat!

Industria de divertisment online pentru adulți este complexă și oferă multe posibilități de a evolua și de a obține câștiguri consistente. În prezent, pe lângă activitatea desfășurată pe platformele mai vechi, una dintre cele mai eficiente căi de succes constă într-o promovare pe OnlyFans eficientă.

Cum a apărut OnlyFans și ce exemple de succes oferă?

Apărută în 2016 și gândită inițial ca o rețea de socializare, platforma online OnlyFans s-a transformat treptat într-un serviciu care permite accesarea, în schimbul unui abonament lunar, a mai multor tipuri de conținut destinat exclusiv adulților.

Valoarea abonamentului este cuprinsă între 4,99 și 49,99 de dolari, numărul de creatori de conținut deja a depășit 2 milioane, iar cel al fanilor se apropie de 150 de milioane. Aceste cifre, de-a dreptul amețitoare, sunt suficiente pentru a înțelege de ce tot mai multe fete își doresc să aibă parte de o promovare OnlyFans eficientă. Într-adevăr, în 2022 s-a ajunsa ca valoarea totală a sumelor plătite în fiecare lună către creatorii de conținut să fie estimată la 200 de milioane de dolari!

Exemplele de succes sunt cât se poate de diferite. Este vorba atât despre celebrități care au descoperit această nouă modalitate de a interacționa cu fanii, cât și despre femei total necunoscute până în momentul în care și-au făcut contul.

Din categoria celebrităților face parte actrița și cântăreața americană Bella Thorne, care a câștigat 2 milioane de dolari într-o singură săptămână, fără să împărtășească nici măcar un singur material foto ori video cu conținut nud.

În ceea ce privește femeile obișnuite, care au avut o promovare pe OnlyFans de succes fără a fi vedete, trebuie amintită suedeza în vârstă de 38 de ani Monica Huldt, cu aproximativ 200 000 de fani plătitori și câștiguri de peste 100 000 de dolari pe an.

Toate recordurile anterioare au fost spulberate, în aprilie 2021, de fata care folosește pseudonimul Bhad Bhabie. La numai 6 ore după ce își deschisese contul, câștigurile ei deja depășiseră un milion de dolari!

Tehnici de promovare OnlyFans

Modelele de videochat din București, obișnuite cu activitatea pe alte platforme online dedicate adulților, au înțeles rapid că pot să obțină câștiguri impresionante dacă aleg să investească și într-o promovare OnlyFans, iar studioul le ajută să își împlinească visurile.

Odată intrate în echipă, ele au parte, în mod gratuit, de traininguri de specialitate în diverse domenii, precum make-up, hair-styling sau comunicare în limba engleză. În acest fel, învață să își pună în evidență calitățile și să atragă un număr sporit de admiratori.

Totodată, le sunt asigurate aparatură și tehnică de ultimă generație, astfel încât să le poată oferi fanilor imagini foto și video de calitate superioară, parte a unui conținut interesant și performant.

La o promovare pe OnlyFans eficientă contribuie din plin și posibilitatea de a realiza ședințe foto profesionale gratuite, cu experți în domeniu, care au ajutat zeci și sute de fete să facă performanță pe plan internațional.

În plus, modelele învață detalii importante despre cea mai bună ritmicitate a postărilor sau despre toate modalitățile posibile de interacțiune cu fanii plătitori. Puterea seducției va lucra mereu în favoarea lor și le va ajuta să construiască un viitor frumos și îmbelșugat, mai repede decât ar fi sperat inițial!

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata