Program special pe 17 Decembrie. Prima TV sarbatoreste primii 25 de ani

Am scris istorie în televiziunea din România. Aici, telespectatorii au văzut primul serial românesc, primul show de cultură generală, primul reality show. Am intrat în Cartea recordurilor cu producţia românească Trăzniții, sitcom-ul cel mai longeviv din lume. Prima TV a deschis, în cei 25 de ani de emisie, noi drumuri în televiziunea din România. Sâmbătă, pe 17 decembrie, postul de televiziune din portofoliul grupului Clever împlinește 25 de ani de existență si aniversează alături de telespectatori cu un program special. Pentru că Prima TV a pus mereu în prim-plan entertainment-ul și este televiziunea care în tot acest timp a lansat formate de succes: „Copiii spun lucruri trăznite”, „Vrei să fii milionar” sau „Big brother”, în zi aniversară, la un sfert de secol de existență Prima TV își invită telespectatorii să retrăiască cele mai frumoase momente.

Dimineața de sâmbătă începe, de la ora 08:00, cu un show-vedetă în istoria Prima TV: „SUPERCIREAȘA DE PE TORT – REDIFUZARE”, prezentată de Horia Vîrlan. De la ora 10:00 postul de televiziune a pregătit multă emoție într-un program ce a scris istorie în televiziune, cu una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare, INTERVIURILE CRISTINEI ȚOPESCU. De la ora 15:00 dăm în mintea copiilor și ne amintim de cele mai savuroase replici de la COPIII SPUN LUCRURI TRĂZNITE, emisiune moderată de Virgil Ianțu.

De la 19.15, cei mai cunoscuți TRĂZNIȚI vin puși pe fapte mari într-o ediție specială, remember, a emisiunii. Seara oferă telespectatorilor prilejul unei întâlniri memorabile, un adevărat interviu de colecție, emoționant și plin de aduceri aminte. Invitații Andreei Berecleanu, de la 22:30, sunt două dintre cele mai cunoscute vedete: ANDREEA RAICU ȘI VIRGIL IANȚU. Cei doi invitați rememorează momentele trăite în anii petrecuți la Prima TV, dar povestesc și despre prietenia care îi leagă. Noaptea se încinge de la ora 02:00 cu BIG BROTHER SPECIAL, un show ce invită telespectatorii să retrăiască momentele de neuitat ale unui show unic în istoria televiziunii din România. Prima TV a pregătit multe alte surprize în programul zilei de 17 decembrie: Insider politic SPECIAL cu Sebastian Zachmann începe la ora 12:00; Starea nației best of la 14:00, filmul românesc „Zestrea domniței Ralu”, de la ora 16:00 iar de la 20.00 Gheorghe Dinică evadează din „Cuibul salamandrelor”.

Sărbătorește primii 25 de ani de ani și bucură-te de momente de aur. Fii gata pentru ce va urma, la Prima Tv!

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata