Primul câștigător al concursului „VIP pentru o zi”, organizat de Kanal D2, a trăit o experiență plină de emoţie în culisele facerii emisiunilor

Cosmin Florentin, un tânăr de 19 ani, din Craiova, este primul câștigător al concursului „VIP pentru o zi”, organizat de Kanal D2. Acesta a fost prezent astăzi, în direct, în cadrul matinalului „Dimineața pe doi cu Greeg și Cernat”, difuzat simultan la Kanal D2 și Radio Impuls, pentru a împărtăși experiența zilei în care și-a întâlnit vedetele preferate și a intrat în culisele show-urilor de succes ale stației.

Câștigătorul concursului „VIP pentru o zi” a avut ocazia să stea de vorbă cu prezentatorii emisiunilor, să afle de la ei o serie de lucruri intersante care țin de „bucătăria” realizării producțiilor și să vadă, din culise, cum se realizează o emisiune.

     „Ziua de ieri a fost (n.r. o zi) magică, intensă! Întreaga echipă m-a primit atât de frumos, cu foarte mare căldură! „, a spus Cosmin Florentin.

      Câștigătorul ”VIP pentru o zi” a avut ocazia să intre în platoul emisiunii “Bravo, ai stil!” și să se afle în mijlocul echipei acestui show inspirațional care a deschis practic, noua stație, Kanal D2.  De asemenea, a experimentat bucuria unui duet cu Alexandra Ungureanu chiar în platoul emisiunii devenită “hit”, și a avut ocazia să prezinte o știre alături de Radu Andrei Tudor, din studioul NEWSTIME.

      Un moment extrem de emoționant s-a consumat în culisele show-ului „Bravo, ai stil!” unde  i-a cunoscut  pe jurații emisiunii, Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu și Alex Abagiu, cărora le-a adresat o mulțime de întrebări. Întâlnirea cu Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii „Bravo, ai stil!”, a fost pentru Cosmin o experiență pe care o vă ține minte, spune el, toată viața.

Ilinca și Vandici l-a primit cu brațele deschise și cu generozitatea care o caracterizează l-a introdus pe tânărul câștigător în atmosfera inegalabilă a realizării unui show unic.  Alături de Ilinca Vandici, Cosmin a avut parte și de o adevărată sesiune foto.

      „A fost o întălnire emoționantă, este un om foarte frumos, extrem de empatic, un om de la care ne putem inspira, de la care putem învăța foarte multe atât despre televiziune, cât și despre viață„, a adăugat cu emoție tânărul câștigător.

 Cei care își doresc să împărtășească aceeași experiență intensă, să pășească în culisele emisiunilor și să interacționeze cu vedetele, să descopere munca din spatele unei producții de succes sau să trăiască emoțiile unei emisiuni în direct se pot înscrie la concurs. Pașii sunt simpli, tot ceea ce trebuie să facă este să scaneze codul QR afișat pe micul ecran, la Kanal D2, ce îi va duce apoi în pagina de concurs, de pe orice suport – telefon sau tabletă, apoi să completeze formularul de concurs și să încarce un video de maximum 30 de secunde, în care să spună de ce doresc să aibă parte de experiența ”VIP pentru o zi”.

      Concursul „VIP pentru o zi” este o oportunitate unică ce le oferă pasionaților de fenomenul televiziunii șansa de a pătrunde în culisele producțiilor Kanal D2 și de a experimenta viața de vedetă pentru o zi.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata