Primele jocuri pentru Razboinici si Faimosi dupa Unificare, de la ora 20:00, la Survivor Romania!

După o săptămână liniștită, în care niciun concurent nu a părăsit jocul, lucrurile revin la normalitea Survivor! Așa că cele două triburi vor trebuie să dea, ca de fiecare dată, tot ce au mai bun pentru a câștiga probele și pentru a-și menține moralul cât mai sus. Diferența va sta în faptul că de această dată se vor trezi în aceeași tabără. Iar asta va aduce, deja, primele divergențe. Cine îi va deranja pe concurenți cu faptul că le va da o trezire mult prea matinală prin spargerea nucilor de cocos, dar și ce acuze vor mai apărea, descoperim în câteva ore.

Prima probă a serii va fi, de această dată, un mini game cu o recompensă dulce și la care concurenții tânjeau de ceva vreme. Pentru prima dată, ei vor putea să-și facă strategii mai diferite și să aleagă chiar și un adversar de sex opus! Cine va începe săptămâna cu stomacul plin, vedem curând.

Tot atunci, triburile vor reveni și pe traseu, la un joc de noapte extrem de dificil! Însă nimic nu le va sta în cale când vor afla ce recompensă este pusă la bătaie. Mâncarea, acel element care-i motivează de fiecare dată, va veni de această dată sub forma unor produse la care fiecare va tânji. Rămâne de aflat cine le va și obține, la finalul unei probe care îi va provoca la cel mai înalt nivel.

Emisiunea online Survivor:Extrashow revine cu un nou episod și în această seară. Alături de invitatul zilei, Zanni, câștigătorul de anul trecut, va dezbate cele mai interesante momente ale ediției.

Nu ratați, de la ora 20:00, pe PRO TV primele probe de după momentul Unificării! Emisiunea este deja disponibilă, în avans, pe VOYO

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata