Prima ediție Beach, Please! – Cel mai mare festival urban are loc de 1 mai la Costinești.

Beach, Please! va avea loc în perioada 29 Aprilie – 1 Mai la Costinești. După 2 ani de restricții, fără petreceri și fără distracție, iubitorii de trap și hip-hop își dau întâlnire la Costinești, să petreacă la Beach, Please! cel mai mare festival urban din România.

Organizatorii le-au pregătit invitaților trei zile de distracție fără limite la malul mării, unde vor avea ocazia să-și întâlnească toți artiștii preferați! Peste 50 de nume mari din industria hip-hop și trap din România vor performa pe aceeași scenă în perioada 29 Aprilie – 1 Mai într-un cadru impresionant, adus pentru prima dată pe plaja din Costinești.

Un ecran led uriaș, zonele de distracție, food-courts, activitățile unice la malul mării, producțiile impresionante și jocurile de lumini sunt doar câteva dintre atracțiile pe care Beach, Please! le oferă participanților la pachet cu experiența unică de concert.

Printre cei mai așteptați artiști ce vor urca pe scena Beach, Please! se numără: B.U.G Mafia, Deliric, Grasu XXL, NANE, Puya, Spike sau Șatra Benz. Din lineup-ul impresionant fac parte: Amuly, Bvcovia, Chimie, Dragonu AKA 47, El Nino, Ian, Marko Glass, MGK666, MGL, OG Eastbull, Oscar, Petre Ștefan, Rava, Yny Sebi și mulții alții.

Felul în care acest festival a fost primit de către public este un semn clar că România avea nevoie de un eveniment urban mult mai mare decât cele cu care ne-am obișnuit. Biletele pentru festival s-au vândut foarte bine, iar cei care vor să trăiască alături de noi experiența primei ediții ar trebui să se grăbească pentru că mai sunt foarte puține bilete.” Andrei Șelaru (Selly), Head of Marketing – Beach, Please!.

Biletele sunt deja aproape SOLD OUT, semn că festivalul urmează să devină o tradiție de început de vară la malul mării, devenind astfel un simbol al distracției și libertății pentru publicul tânăr, iubitor de evenimente organizate pe plajă.

Organizatorii s-au ocupat de toate detaliile și au pus la dispoziția participanților la festival autobuze care vor circula pe o rută dedicată evenimentului. Astfel, cei care sunt cazați în stațiunile din apropiere vor ajunge mult mai repede la festival.

Eveniment organizat de Big Events și susținut de VOYO.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata