Prestige Orchestra, un mix de magie, o poveste și un spectacol continuu

Fondatorii proiectului Prestige Orchestra, Iuliana și Costin Ghinea, alături de o echipă de oameni foarte motivați, s-au unit cu o viziune comună: „Producerea de divertisment muzical de înaltă calitate pentru a crea amintiri de neuitat.”.
Conceptul ONE BAND SHOW, by Prestige Orchestra, înseamnă un program full-night prin care participanții vor avea parte de muzică live de cea mai bună calitate și un spectacol interactiv continuu. Show-urile marca Prestige includ: recitalurile 100% live, show-uri cu trupa de dansatori profesioniști, DJ set cu cei doi soliști, DJ set cu percuție și trompetă, saxofon, grupul folcloric și dansatorii profesioniști de muzică populară.
CAFE CONCERT – cafe concertul este potrivit pentru orice tip de eveniment, fie recepție, cocktail party sau primirea invitaților.
SAXOFON SHOW – Un sax moment ce se poate adapta în funcție de tematică evenimentului, astfel încât să creeze atmosfera potrivită. Un program de sax-café reprezintă acel moment inedit de la orice petrecere. E momentul care îi face pe invitați să zică „WOW!”.
DJ SET CU SOLIȘTI ȘI SUFLĂTORI – Un set electrizant care te va face să dansezi toată noaptea. Cu două voci care au un stil fantastic în interpretare, Iuliana și Costin Ghinea, un show de percuție și o echipă de suflători ce dau culoare ritmurilor care vor ține invitatii pe ringul de dans.
Prestige Orchestra oferă un mix de hit-uri, de la soul, pop și RnB, până la piese proprii, pentru cele mai tari petreceri.
DJ SET PERCUSSION SHOW – Mashup – uri creative, care combină hituri actuale din topuri pentru un party unde dansul și distracția sunt pe primul loc.
BALCANIK SHOW – un vibe de party-mix între muzica balcanik și pop, pentru doritorii de ritmuri orientale, dar, în același timp, cu un sunet modern și actual.
FOLCLOR AUTENTIC – Un spectacol plin de tradiție.
Cele mai bune voci și cele mai frumoase costume populare românești vor uimi publicul prin muzică și dansuri din toate zonele țării.
„Cu creativitate, pasiune și implicare totală, creăm și conturăm evenimentele în cele mai mici detalii, pentru ca fiecare eveniment să fie UNIC. PRESTIGE ORCHESTRA ( https://www.prestigeorchestra.ro/
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata