Premierele Disney Channel si Disney Junior în luna mai

Noutățile lunii mai la Disney Channel și Disney Junior

DISNEY CHANNEL

EROI PE JUMĂTATE – SERIAL PREMIERĂ

Frații vitregi Mo și Sam au super-puteri pe jumătate, astfel că adolescența lor este plină de provocări.

De luni până vineri, din 8 mai, la 17:50

FAMILIA GREEN LA ORAȘ S3 – NOI EPISOADE

 

Urmăriți aventurile neobișnuite ale familiei Green! Cricket Green se mută la oraș! Împreună cu sora sa mai mare, Tilly, tatăl Bill și apriga bunică Alice, această familie de oameni simpli de la țară trebuie să se obișnuiască cu viața într-un mare oraș. Curiozitatea și entuziasmul lui Cricket va da naștere unor aventuri extraordinare pentru el și pentru familia lui, scoasă din mediul ei firesc, aventuri care le vor face loc, în cele din urmă, în inimile noilor lor vecini. Nu există zi plictisitoare pentru această mică familie care poate trăi mari aventuri indiferent de locul în care se află !

De luni până vineri, din 15 mai, la 16:50

MIRACULOS: BUBURUZA ȘI MOTAN NOIR S5 – NOI EPISOADE

Eroii noștri se vor dovedi a fi mai uniți ca niciodată! Vor fi oare mai pregătiți astfel să facă față provocărilor de tot soiul ce se ivesc?

De luni până vineri, din 22 mai, la 18:50

DISNEY JUNIOR

AVENTURILE TINERILOR JEDI – PREMIERĂ

Serialul animat îi urmărește pe tinerii Jedi în timp ce studiază căile Forței, explorează galaxia, ajută oamenii și creaturile care au nevoie și învață pe parcurs abilități valoroase necesare pentru a deveni Jedi. Acțiunea se desfășoară în Înalta Republică și îî are în centrul său pe Kai, Lys și Nubs, care sunt trimiși de maestrul Yoda să se antreneze la un templu Jedi în frumoasa lume Tenoo, sub tutela maestrei Zia. Împreună pornesc în aventuri pe Tenoo și în galaxie, la bordul lui Crimson Firehawk, alături de Nash și de droidul RJ-83. Ei îi ajută pe cei aflați în pericol, se luptă cu pirați ticăloși, descoperă ființe exotice, dar, în primul rând, învață ce înseamnă să fii un bun prieten.

Primele 2 epsioade au premiera pe 4 mai, la 19:30, apoi noi episoade sunt difuzate în fiecare weekend de la 9:30

 

PĂIENJENELUL MARVEL ȘI PRIETENII SĂI UIMITORI S2 – NOI EPISOADE

Peter Parker, Gwen Stacy și Miles Morales își continuă aventurile de super-eroi formând Echipa Spidey alături de noii Răzbunători – Iron Man, Ant-Man, Wasp și Reptil. Împreună, se confruntă cu noii răufăcători Electro, Black Cat, Sandman și Zola, într-un efort de a proteja nu doar comunitatea lor, ci și lumea din jurul lor.

Din 22 mai, de luni până vineri, de la 19:30

 

EROII ÎN PIJAMA: APĂRĂTORII NOPȚII – SERIAL ÎN PREMIERĂ

Eroilor Catboy, Owlette și Gekko li se alătură noi eroi, creându-se o echipă mai mare și mai bună. Chiar la fix, căci au venit noi răufăcători în oraș. Eroii noștri îi vor înfrunta pe aceștia în oraș, în spațiu și în sălbăticia înghețată din Lumea de Gheață. Vorba lui Catboy, „Dacă răul e peste tot și noi vom fi peste tot”.

Din 27 mai, de la 18:30

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata