Povestea de prietenie dintre romanca Deni Violeta & Angelique Boyer si Sebastian Rulli

De multe ori vedetele au fani care le devin prieteni. Am descoperit-o pe Deni Violeta pe facebook si cred ca ne-am intalnit de cateva ori la concertele Andrei sau in culise la „Vocea Romaniei”. Insa ea are o altfel de poveste pe care am aflat-o ulterior. Pentru ca in afara de Andra Deni i-a cunoscut pe cativa actori de telenovele pe care poate multi si-ar dori sa-i intalneasca. Este vorba de indragitii Angelique Boyer, Sebastian Rulli, Fernanda Castillo si Erik Hayser. Am rugat-o pe Deni sa ne povesteasca cateva amintiri despre ei, cum s-au cunoscut, care este relatia cu ei si a lor cu fanii si ce a iesit puteti citi in continuare.

debi si familia fernandei
debi si familia fernandei

„Despre cum i-am cunoscut... Acum 7 ani visam doar că îi voi întâlni pe Angelique și pe Sebastian iar anul trecut am avut norocul ca acest vis să devină realitate. Când i-am văzut pentru prima oară, am simțit că sunt oamenii sufletului meu, am simțit că nu există nimic în lumea asta ce m-ar putea face sa nu mai cred ca intr-o zi îi voi întâlni… Nu mi-am pierdut nici intr-o clipă optimismul, dar cel mai greu imi era sa aștept… defapt, e mai usor sa astepti ceva cand stii ca acest eveniment va avea loc, cand stii data, ora , locul…iar eu nu stiam nimic, înafară de bătăile inimii care deveneau mult mai puternice doar cand ma gândeam la voi. Așa am si inteles ca surpriza este atunci cand defapt nu stii de ea. In viața noastră apar mulți oameni frumoși, care ne colorează visele, care contribuie la îndeplinirea lor, iar pentru mine acest moment a fost si mai Deosebit. Sufletul, inima mea, actrița mea cea mai iubita @fernandacga a contribuit realizarea visului meu…multumita ei, de fiecare dată când voi auzi chiar si simpla cifră 13 imi voi aminti de cea mai mare întâlnire din viața mea. Pe draga mea, Fernanda am reușit să o cunosc în anul 2018 și să o revăd anul trecut. La fel ca și când așteptam întâlnirea cu Angelique și Sebastian, zilele mi se păreau că nu se mai sfârșesc până la întâlnirea cu ea. Gândul că o să o cunosc mă făcea să strig de fericire pentru a-mi putea exprima măcar o mică parte din fericirea supremă pe care o simțeam în suflet.

deni violeta si angelique boyer
deni violeta si angelique boyer

Despre comportamentul cu fanii… Toți patru se comportă cu fanii ca și cum ar fi prietenii lor nu fanii lor. Nu am cuvinte ca să descriu cât de atenți și de grijulii sunt cu fanii lor și deși au o grămadă de fani, încearcă să le facă cât mai multor dintre ei urări de zilele lor de naștere așa cum m-au surprins și pe mine la începutul acestei luni când a fost ziua mea. Sunt niste persoane atât de bune și de simple încât când vorbești cu ei nu te fac niciodată să te simți mai prejos sau să te simți inferior. Am avut marele noroc să îi cunosc și pe părinții lui Sebastian care deși nu mă cunoșteau m-am primit cu brațele deschise în restaurantul lor și s-au comportat cu mine ca și cum aș face parte din familie deși era pentru prima dată când mă văd.

deni violeta cu fernanda
deni violeta cu fernanda

Despre prietenia noastră.. Nu am crezut niciodată că o să ajung să îmi împlinesc visele și cu atât mai puțin că o să ajung sa ii cunosc și să fiu atât de apropiată de acești oameni minunați. Țin legătura atât cu Angelique și Sebastian, cât și cu Fernanda și cu soțul ei, Erik, care e și el un actor și un om minunat, dar cei cu care sunt cea mai apropiata și care mă ajută cu sfaturi când am nevoie sunt Fernanda și Sebastian.Se zice că oamenii sunt trimisi cu un motiv in viețile noastre, dar oamenii ăștia extraordinari cred că am avut prilejul să îi întâlnesc în drumul vieții mele tocmai pentru a-mi demonstra că iubirea nu ține cont de distanta, deoarece știu cât oricât timp ar trece fara să reușesc să îi vad, iubirea mea pentru ei nu se va schimba ci va creste pe zi ce trece din ce in ce mai mult și va deveni cel puțin atât de puternică încât să mă ajute să rezist până în momentul în care voi avea ocazia sa mă revăd cu toți patru. Sunt extrem de recunoscătoare pentru că toți patru fac parte din viața mea și sunt extrem de mandra de faptul că am avut prilejul să fii binecuvântata cu astfel de oameni care știu că vor rămâne cu siguranță întreaga viață alături de mine!”, ne-a povestit ea.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata