Poți să zâmbești, după ce citești…

… asta și datorită echipei de medici specialiști și a tehnologiei de ultimă generație, adusă în România de clinicile stomatologice premium laser Deos Dental.

Arta de a trăi sănătos, de a iubi, de a fi fericit, poate veni dintr-un singur zâmbet și asta se vede de la distanță când o persoană este mulțumită de ceea ce este și radiază prin toată ființa sa bucuria de a trăi și asta da, pornește de la un simplu zâmbet, cu o dantură perfectă.

O dantură sănătoasă îți dă încredere, stimă de sine, ești imediat evidențiat în societate ca o persoană îngrijită, devii mai agreabil și cu siguranță vei avea mai mult succes în carieră.

Știința și medicina evoluează în tandem într-un ritm fantastic iar cei de la clinicile Deos Dental au adus cu ei cele mai noi tehnologii laser, aparatură la nivel mondial și cei mai buni medici stomatologi, totul pentru a le oferi clienților, cele mai inovatoare și performante tratamente pe toate specializările stomatologice, cum ar fi: implantologie, chirurgie, endodonție, protetică, pedodonție și stomatologie generală.

S-a dovedit științific că există o legătură idestructibilă între sănătatea danturii, sănătatea mintală și cea corporală. Dantura afectează în mod direct celelate organe ale corpului.

Cine nu-și dorește o dantură perfectă?

Deos Dental perfecționează metodele de tratament prin implementarea și folosirea laserului medical în chirurgie, implantologie, endodonție, tratament parodontal, beneficiile acestei noi tehnologii atingând perfecțiunea fără să necesite anestezie și neprovocând pacientului niciun fel de durere.

LiTeTouch aduce o adevărată revoluție tehnologică în stomatologia convențională, prin multivalență și ultraeficiență în tratarea țesuturilor dure și moi, fiind un instrument intuitiv și ușor de utilizat, care oferă un grad optim de precizie și un nivel inegalabil de adaptabilitate și manevrabilitate.

Datorită funcțiilor avansate de ablație și subablație și a efectului antibacterian, laserul LiteTouch folosește energia luminii pentru intervenții de precizie asupra țesuturilor dentare și tratamente chirurgicale minim invazive și este mult mai eficient decât tratamentul clasic.

Studiile ștințifice demonstrează că tratamentul clasic lasă țesutul dilacerat și nu îndepărtează în totalitate țesutul infectat, cee ce face dificilă regenerarea țesutului și determină apariția recidivelor.

În comparație cu această metodă clasică , tratamentul cu laser lasă în urmă o linie uniformă a epitelului, fără resturi de țesut de granulație, din acest motiv timpul de vindecare va fi foarte scurt.

Clinicele dentare premium Does Dental știu cât de importantă este sănătatea copiilor în dezvoltarea viitoare a societății și tocmai din acest motiv au implementat în cadrul fiecărei clinici protocoale stomatologice de pedodonție, prin care cei mai buni medici specialializați în tratarea danturii copiilor dau măsura talentului lor.

Misiunea celor de la Deos Dental este de a aduce în România, cele mai noi și eficiente protocoale de tratament dentar, de a strange la un loc cei mai buni doctori stomatologi, de a conștientiza câți mai mulți oameni de importanța sănătății danturii și de a faptului că de acest aspect depinde sănătatea întregului organism și buna noastră dispoziție.

Pacienții de la Deos Dental au uitat ce înseamnă durerea și frica de stomatolog și primesc cu toții cel mai frumos cadou posibil și anume: un zâmbet pe viață…

Zâmbește, iubește, trăiește Deos!

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata