Poți face bani ACASĂ cu aceste joburi simple

Să faci bani fără să trebuiască să te dai jos din pat – ăsta e visul, nu? Următoarele joburi îți permit să-ți câștigi existența chiar în acest fel:

Tester de ojă

Britanicii de la NailBox oferă 35.000 de lire pe an angajaților care nu trebuie să facă altceva decât să testeze diverse oje. Există și niște condiții, totuși: fiecare angajat trebuie să încerce lunar 50 de oje și de accesorii pentru unghii, să fotografieze rezultatul, să noteze plusurile și minusurile produsului și, la final, să scrie un review. Programul este flexibil și poți lucra de acasă!

Website Tester

Multe firme plătesc testeri online pentru a se asigura că website-urile lor funcționează cum trebuie. În străinătate, se plătește cu 10-15 dolari pe test, în condițiile în care fiecare durează cam un sfert de oră. Majoritatea celor care lucrează în acest domeniu încasează lunar între 100 și 200 de dolari!

Vlogger

Poți scoate bani frumoși din YouTube! Dacă ai un hobby despre care vrei să-i vorbești întregii lumi sau dacă pur și simplu știi că ai despre ce monologa, fă-ți un cont gratuit pe YouTube și înscrie-te în programul de parteneriat! În felul acesta, vor fi strecurate reclame prin filmulețul tău și vei câștiga de pe urma vizualizărilor. Poți încasa până la 2$ pe o mie de vizualizări.

 

Care sună cel mai bine?

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata