Poliția descoperă prima fermă de canabis din districtul financiar din Londra

Prima fermă de canabis a fost găsită în cartierul financiar istoric din Londra, unde clădirile de birouri au fost golite din cauza blocării pentru a limita răspândirea COVID-19, a declarat miercuri poliția britanică.

Poliția orașului Londra a declarat că 826 de plante de canabis au fost găsite într-o clădire lângă Banca Angliei. Poliția a spus că au existat rapoarte despre un „miros puternic de canabis”, care a dus la raid.

„Aceasta este prima fabrică de canabis din oraș, fără îndoială, fiind înființată ca răspuns la mai puțini oameni aflați în afara pandemiei care ar fi putut observa orice activitate neobișnuită”, a spus poliția într-un comunicat.

Orașul Londra, care găzduiește cea mai mare piață de asigurări comerciale din lume, bănci și administratori de fonduri, a fost în mare parte pustiu din martie, după ce majoritatea angajaților au fost rugați să lucreze de acasă.

În timpul unui eveniment online, miercuri, guvernatorul Băncii Angliei, Andrew Bailey, a spus că este probabil ca oamenii să facă glume despre ceea ce au făcut personalul băncii centrale.

„Vom fi acum subiectul unor glume nesfârșite despre„ acum știm ce a făcut Banca Angliei ”, a spus el. „Sunt sigur că vor fi multe alte glume. Aș spune că este foarte liniștit în jurul Băncii Angliei. ”

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata