Petruța, noua revelație a muzicii din România! S-a remarcat dansând, iar acum colaborează cu artiști de top

La doar 21 de ani, Petruta Dobre este una dintre revelațiile momentului în muzica de petrecere din România, videoclipurile sale acumulând pe Youtube milioane de vizualizări. Cea mai recentă piesa, „Te sărut cu inima”, în colaborare cu Alex Mica, a acumulat în doar doua saptamani aproape 2 milioane de vizualizari! Petruta este sora mai mica a celebrului cantaret de muzica de petrecere, Babi Minune. De când era era doar un novice în lumea artistică, manelistul o lua pe sora lui mai mică, Petruţa, să danseze pe melodiile lui. Toată lumea o ştie pe micuţa Petruţa, cea care era îmbrăcată într-o fustă tradiţională ţigănească şi cu o camaşă cu vedere la buric. Fetița, deși candidă, avea multă adrenalină pe ringul de dans! Acum, sora cea mică a lui Babi Minune a crescut şi s-a transformat total. Petruţa are acum 21 de ani şi a devenit o domnișoară superbă și extrem de sexy! Chiar dacă nu mai este dansatoarea fratelui ei, Petruţa a vrut să se lanseze şi ea în lumea muzicii şi a reuşit.
Petruta face furori pe YouTube
A renunțat la rolul de dansatoare și s-a lansat în muzică de 2 ani. A lansat piesa ”Ba la mine, ba la ea”, care a strâns în doar două luni de la lansare aproape 15 milioane de vizualizari pe YouTube, aceasta fiind melodia care i-a adus succesul. Au urmat piese de succes precum „100 de calendare” (7,4 milioane de vizualizari), „Buna dimineata iubi” (5 milioane de vizualizari), sau „Spui nu, nu” (4 milioane de vizualizari).
petruta solista
petruta solista

Cea mai recentă piesa „Te sărut cu inima”, în colaborare cu Alex Mica a acumulat două milioane de vizualizări pe YouTube, în doar doua saptamani de la lansare. Fanii sunt surprinși când află că este sora lui Babi Minune și o felicită pentru succesul său. Si cum cariera ei se afla in plina ascensiune, tanara artista pregateste o colaborare de senzatie si cu What’s UP. Tanara artista este semnată cu Florin Nek, cel mai tare producător din muzica de petrecere din România. El a compus peste 2000 de piese pentru toți marii artiști ai genului din România și din Bulgaria. Printre ei se numără Florin Salam, Nicolae Guță, Carmen de la Sălciua și Vlăduța Lupău. El este proprietarul casei de discuri Nek Music, cea mai mare și cea mai populară casă de discuri specializată exclusiv pe manele. „Sunt fericita de succesul pe care il am și sunt conștientă ca mai am mult de munca pana voi ajunge acolo unde îmi doresc și unde îmi este locul. Muzica este viața mea și nu m-as vedea făcând altceva. Sunt fericită de tot ce mi se intampla în cariera și totul se intampla datorita producatorului meu, Florin Nek. Pe aceasta cale țin să-i mulțumesc din suflet pentru tot sprijinul și încrederea acordată.

Piesa „Te sărut cu inima” este foarte speciala pentru mine și mă bucur ca Alex Mica a acceptat sa colaborăm, este un artist extrem de talentat cu o voce speciala. Urmează multe surprize muzicale din partea mea, printre care și o colaborare frumoasa cu What’s UP, un alt artist pe care îl apreciez foarte mult. Sunt binecuvantata de Dumnezeu pentru tot ce mi se intampla în cariera. Sunt extrem de fericita si recunoascatoare tuturor oamenilor care au crezut și cred în talentul meu! Va mulțumesc pentru tot! Le mulțumesc și admiratorilor mei pentru toata sustinerea lor și le promit doar piese frumoase!”, ne-a declarat Petruta.

https://www.youtube.com/watch?v=Rx0nFva2vlU&feature=youtu.be
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata