Peste 50.000 de lei castigati in cea de-a saptea saptamana a show-ului Batem Palma?. Emisiunea a fost lider de audienta in fiecare zi!

De luni până vineri, de la ora 18:00, energia celor de acasă se schimbă datorită emisiunii care îi ține cu sufletul la gură pentru a vedea ce câștig vor obține norocoșii la Batem Palma?. Cosmin Seleși le face cunoștință, rând pe rând, cu unii dintre cei mai carismatici și mai dornici de adrenalină concurenți. Telespectatorii nu ratează niciun minut, iar acest lucru se vede în faptul că emisiunea rămâne lider de audiență!

Săptămâna aceasta, calculatorul i-a ales pe Andrei Beleuț, Roberta Anghel, Mihai Varasciuc, Sorin Voica și Tatiana Tudor să se ia la întrecere cu norocul. Iar aceștia nu au stat pe gânduri! Cel mai inspirat a fost Andrei care a plecat acasă cu 42.000 de lei după ce a bătut palma cu Banca, în timp ce Tatiana a fost cea mai ghinionistă, obținând doar un ban în urma participării. Roberta a câștigat 75 de lei, Mihai a bătut palma pentru 6000 lei, iar Pavel a reușit să obțină 2500 de lei.

”Au trecut deja șapte săptămâni de când ați înțeles de unde vine energia mea, bucuria de a fi alături de acești concurenți minunați și dorința de a vă aduce cât mai multe emisii de Batem Palma? Mă bucur în fiecare dimineață când văd numărul mare al celor de acasă care ne-au fost aproape și vă transmit o caldă îmbrățișare că alegeți să ne fiți aproape de luni până vineri, de la ora 18:00. Show-ul merge mai departe, așa că vă aștept săptămâna viitoare cu noi super concurenți, premii și lupte aprige cu norocul și intuiția”, spune Cosmin Seleși, iubitul prezentator al emisiunii.

Peste 50.570 au fost câștigați săptămâna aceasta. Cine va juca în următoarele ediții? Câți bani vor câștiga? Rămâne de aflat! Nu ratați Batem Palma? de luni până vineri, de la 18:00, pe PRO TV!

Emisiunea poate fi urmărită și pe VOYO!

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata