Peste 2.6 milioane de români au urmărit lansarea sezonului 11 din „Romanii au talent”!Spectacolul continuă luni, de la 20:30!

”Neașteptatul este ingredientul principal în emisiunea asta”, a spus Andi Moisescu la finalul unui moment care l-a impresionat. Afirmația lui ar putea defini prima ediție a unui sezon #unusiunu care a adus lecții de viață, momente cu un grad ridicat de periculozitate și o interpretare încărcată de o emoție pe care nu vom uita curând!

Prima ediție a adus un show #unusiunu! Românii au talent a condus detașat topul audiențelor pe toate segmentele de public, pe întreaga durată a difuzării! Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 11.6 puncte de rating și 32.3% share, în timp ce postul de televiziune clasat pe locul doi a obţinut numai 7.4 puncte de rating și 20.8% share.

Florin Suciu
Florin Suciu

Peste 2.6 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit spectacolul Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 20:53, peste 3.2 milioane de români au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.

Concurenții care au impresionat juriul și au primit din partea acestora 3 sau 4 DA sunt: Antonia Antighin și Cristian Lucache, Florina Doboș, Abi Nasr Boutros, Duo Marinescu, Sara Smighelschi, Jurgen Bonaccini, King of balance, Nicolae Nica, Bianca Purice, Kirill Sarsacov, Florin Suciu și Duo Alansia.

Am promis spectacol la dublu, așa că nu mai avem de așteptat decât două zile până la o nouă ediție încărcată de talent!

Ne revedem luni, de la ora 20:30, cu noi povești incredibile de viață, momente care vă vor surprinde și un al doilea golden buzz de neuitat!

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata