Penelope Cruz își expune fizicul de invidiat într-o ținută transparentă, lăsându-i pe fani cu gurile căscate

Fanii Penelopei Cruz au rămas cu gura căscată atunci când uimitoarea actriță a împărtășit o fotografie în care apare îmbrăcată într-o fustă pur îndrăzneață în timp ce se plimba pe lângă piscină. Actrița din Vanilla Sky a mers pe Instagram pentru a împărtăși fotografia fascinantă, pe care a subtitrat-o doar cu credite în Harper’s Bazaar Rusia, unde a apărut prima dată imaginea. Fusta lungă și neagră a Penelopei era complet netedă, fundul ei fiind expus din cauza materialului transparent.

Cămașa ei părea a fi un model de scoică, cu găuri lungi măturoase, accentuând silueta ei. Cei mai mulți dintre fanii ei și-au pierdut cuvintele, folosind doar emoji-uri pentru a-i aduna laude.

Superba actriță în vârstă de 46 de ani știe cum să lucreze cu un aparat de fotografiat – clar. Penelope nu numai că a avut ani de experiență în apariția în fotografii, dar a crescut și înconjurată de profesioniști în domeniul părului în salonul de înfrumusețare al mamei sale din Spania natală.

Este încrezătoare că și ea poate tăia bine părul! „Aș putea avea o a doua profesie de coafeză. Pot să dau o tunsoare foarte bună oricui mă va lăsa.”

Știe, de asemenea, cum să-și ajute prietenii în nevoie, dacă ar fi blocați într-o situație fără echipele lor glam.

„De fapt, am făcut părul și machiajul Salmei Hayek în întuneric”, a spus ea anterior pentru InStyle.com.

„A avut o premieră într-o seară și m-a sunat de genul:„ Echipa mea glam nu a apărut și curentul s-a oprit în casa mea. Am nevoie de tine ”. Am pus lumânări peste tot și am pregătit-o ”.

Frumusețea brunetă este acum cunoscută pentru stilul ei impecabil pe covorul roșu, după ce a purtat rochii de designer de la Versace și Balmain la evenimente.

Dar, de asemenea, ea a avut o parte echitabilă a dezastrelor de stil, inclusiv o decizie nefericită de a-și face părul permanent ca adolescentă.

„Când aveam 14 ani, am vrut să arăt ca Julia Roberts în (filmul din 1990) Pretty Woman, așa că am făcut acest lucru nebun-extrem care era prea puternic și mi-a deteriorat complet părul timp de ani de zile”, a oftat vedeta.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata