in ,

Pe cine iubește Viviana Sposub, colega Adelei Popescu și a lui Cove

Viviana Sposub, colega Adelei Popescu și a lui Cove trăiește o poveste superbă de dragoste cu nimeni altcineva decât Ionuț Rusu, vedeta vlogger de la iUmor.

Dacă până în acest moment și-au ținut relația ascunsă de ochii curioșilor, acum, cei doi au declarat că formează un cuplu.

„Da, suntem împreună. Nu ne dorim să facem acest lucru public. Vrem să ţinem pentru noi această relaţie. Mă înţeleg bine şi cu soacra. Suntem OK, nu ne vedem prea des. Nu sunt gelos. Ea este o femeie frumoasă şi curtată, iar eu sunt idolul multor femei. Trăiesc un adevărat vis”, a mărturisit Ionuţ Rusu pentru cancan.ro.

Declarația vloggerului a venit însă, la câteva luni bune după ce au fost văzuți sărutându-se într-un centru comercial din Capitală.

Cine este Viviana Sposub

Viviana Sposub vine din Botoșani și a fost de când se știe pasionată de muzică și de luminile reflectoarelor, studiind preț de 12 ani pianul și canto. Focoasa prezentatoare a terminat Liceul de Artă ca șefă de promoție, iar mai apoi a fost studentă la București la SNSPA.

Frumoasa în vârstă de 22 de ani a absolvit cursurile Intact Media Academy și Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative. A lucrat o vreme în cadrul trustului Intact după absolvire și a prezentat rubrica Meteo de la Observator până ce s-a hotărât să facă o schimbare în viața ei. Iar această schimbare nu a venit doar pe plan profesional, ci și pe plan personal.

Sursa: clickpentrufemei.ro

Sursa foto: adevarul.ro, libertateapentrufemei.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai renumite stațiuni de schi din Europa

Tatăl lui George Burcea a făcut primele afirmații după ce s-a descoperit că și-a omorât amanta: ”Regret şi acum!”