Paysafe extinde parteneriatul cu ZEN.COM pentru o trecere mai ușoară între bankingul cash și cel digital

Clienții ZEN.COM din peste 25 de țări pot folosi acum Paysafecash pentru a depune cash în conturi

Londra, UK, octombrie 19, 2021: Platforma de plăți integrate lider de piață Paysafe (NYSE: PSFE), anunță astăzi extinderea parteneriatului cu providerul de plăți ZEN.COM. Soluția eCash a Paysafe, Paysafecash, va putea fi acum folosită de clienții individuali, precum și de clienții business din 25 de țări din Europa pentru a realiza depozite de cash rapide și sigure, în portofelele virtuale ZEN.COM.

Cum funcționează? Primul pas este selectarea Paysafecash ca metodă pentru top up în aplicația de mobil a ZEN.COM, apoi clientul alege ce cantitate de cash va depune în cont, astfel generându-se un cod unic de bare pentru tranzacție. Codul de bare nu trebuie să fie folosit neapărat imediat, clientul având la dispoziție 72 de ore. În această perioadă de timp, consumatorul poate să meargă la cel mai apropiat loc de plată, care în cazul României poate fi găsit la dispozitivele de self-vending precum Zebrapay, Kiwi, PayPoint, scana codul de bare la terminal și face plata cash. Suma depusă va fi creditată de portofelul virtual ZEN.COM în doar câteva minute.

Portofelul poate manageria conturi în 30 de valute și poate fi folosit pentru a transfera bani, a schimba valută, precum și drept un card de plată. În plus, datorită IBAN-ului, portofelul se poate alătura contului bancar tradițional sau îl poate înlocui complet.

Integrarea Paysafecash în ZEN.COM aduce cu sine o mult dorită și căutată opțiune de încărcare de cash pentru consumatorii de banking digital din următoarele 25 de țări: Austria, Belgia, Bulgaria, Croația, Cipru, Cehia, Franța, Grecia, Ungaria, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxembourg, Malta, Olanda, Polonia, Portugalia, România, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Elveția și Marea Britanie.

Anunțul de astăzi este cea mai nouă veste din cadrul colaborării continue și puternice dintre cele două companii. Clienții business ai ZEN.COM au opțiunea de a accepta plăți prin intermediul soluției lider prepaid paysafecard a Paysafe și prin portofelul digital Skrill. Mai mult de atât, paysafecard oferă posibilitatea de încărcare a portofelului, în acest moment neexistând planuri pentru o integrare suplimentară a soluțiilor de plăți Paysafe.

Michał Bogusławski, Commercial Director al ZEN.COM, a apreciat:

“Industria de servicii financiare și nevoile consumatorului sunt într-o continuă schimbare. Totuși, tendințele generale ne oferă o indicație clară a faptului că consumatorii caută simplitate și securitate. Pentru a îndeplini aceste nevoi, inovația și colaborarea dintre jucătorii din in industrie sunt esențiale. La ZEN.COM, ne propunem să oferim clienților soluții all-in-one, fie că sunt ei business sau nu. Colaborarea noastră cu Paysafe, partenerul nostru valoros de mulți ani de zile, este un atu de care beneficiază audiențe multiple, permițându-ne să oferim comercianților o varietate și mai mare de metode de plată și în același timp le permite consumatorilor să folosească metoda lor preferată de plată. În calitatea sa de partener agil și de încredere, Paysafe ne oferă o adevărată bucurie să lucrăm împreună”.

Udo Müller, CEO al diviziei de eCash al Paysafe’s, ce înglobează paysafecard și Paysafecash, a adăugat:

“Sunt încântat de extinderea parteneriatului nostru cu ZEN.COM, pentru a oferi o funcționalitate de depozit bazată pe cash, cu Paysafecash. Rețeaua noastră eCash este extrem de bine plasată pe piață și își continuă extinderea, devenind o opțiune de încărcare de portofel foarte convenabilă și accesibilă pentru clienții cash ai ZEN.COM, cu atât mai mult cu cât banii cash reprezintă o temelie a peisajului plăților în multe din aceste țări.”

Despre Paysafecash

Paysafecash, parte a platformei specializate de plăti Paysafe, reprezintă o metodă de plată eCash pentru consumatorii care vor să plătească online ușor și simplu, fără să folosească cash. Disponibil în aproximativ 30 de țări, Paysafecash face posibile tranzacțiile online pentru consumatori, care nu au un card de credit sau debit sau care nu vor să le folosească online. Plățile sunt realizate prin generarea unui cod de bare în timpul checkout-ului online, care apoi poate fi scanat și plătit la una dintre cele mai mult de 190,000 de locații de plată. Paysafecash a fost lansat în 2018 de aceeași echipă Paysafe care a creat multi-premiata soluție de prepaid cash paysafecard, în 2000. Lider de piață în soluții de plată eCash,

paysafecard le permite consumatorilor să cumpere vouchere prepaid care apoi pot fi răscumpărate online.

Despre Paysafe Limited

Paysafe Limited (“Paysafe”) (NYSE: PSFE) (PSFE.WS) este o platformă specializată de plăți, lider de piață. Scopul principal este de a permite business-urilor și consumatorilor să se conecteze și să tranzacționeze ușor, cu ajutorul unor capabilități de top în procesarea plăților, portofel digital și soluții de cash online. Cu mai bine de 20 de ani experiență în plățile online, un volum anual de tranzacții de 100 de milioane de dolari americani în 2020 și peste 3.400 de angajați în peste 12 locații în lume, Paysafe conectează afacerile și consumatorii în 70 de tipuri de plăți, în peste 40 de valute din întreaga lume. Puse la dispoziție printr-o platformă integrate, soluțiile Paysafe sunt îndreptate spre tranzacții inițiate pe mobil, analytics în timp real și legătura dintre plățile fizice și cele online. Mai multe informații puteți găsi la www.paysafe.com.

Despre ZEN.COM

ZEN.COM este un model de plată inovativ lansat în noiembrie 2020 ca un răspuns la provocările aduse de piața de e-commerce aflată în continuă creștere. Prin schimbarea abordării cumpărăturilor online, își propune să susțină atât consumatorii, cât și comercianții. Ca instituție financiară, ZEN.COM deține o licență e-money sub supervizarea Băncii Centrale din Lituania și Autoritatea Bancară Europeană a aprobat operațiunilor companiei pe teritoriul economic european (EEA). Drept rezultat, serviciile de fintech sunt acum disponibile în 31 de țări europene. ZEN.COM și-a câștigat încrederea instituțiilor de plată lider de piață. Fintech-ul este un partener direct pentru multe companii de plată precum Mastercard, VISA, American Express, Union Pay, și în colaborare cu metode de plată globale și locale țintește să atingă cele mai pretențioase cereri ale userilor. Compania a fost fondată de Dawid Rożek, creator al site-ului de licitații de succes pentru jucători cu 20 de milioane de consumatori.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata