Paula Seling a făcut show în Bulgaria la Reina del Mar

Paula Seling a făcut un spectacol de zile mari pe 19 iunie în Bulgaria, la HVD Reina del Mar Resort din Obzor. Aceasta va mai avea un concert pe 20 iulie. Cunoscuta cântăreață româncă de 44 de ani i-a lăsat cu gura căscată pe bulgari când a început să cânte melodiile care au făcut-o celebră, ”Ploaie în luna lui marte” sau ”Timpul”, dar și valsuri sau chiar muzică pe care românii s-au prins în horă alături de îndrăgita artistă.

Ardeleanca a venit pe scena și i-a impresionat pe vecinii de la Dunăre și cu faptul că s-a pregătit să spună ”Bună seara” și câteva alte fraze în limba bulgară. Abia apoi a început să cânte și să facă o seară memorabilă de iunie atât pentru adulți, cât și pentru copii, aceștia ascultând melodiile ei cu gura căscată. La finalul concertului Paula Seling a avut răbdare să mai stea încă 20 de minute să facă fotografii cu toți turiștii prezenți în resort care au asistat la recitalul ei și au fost doritori să vină să imortalizeze momentul alături de îndrăgita artistă.

Totul a fost transmis în direct pe cel mai mare grup de facebook pentru românii care călătoresc în Bulgaria, <a href=”https://www.facebook.com/groups/CalatorinBulgaria”>Travel in Bulgaria – Călător în Bulgaria.</a>

 

Marți, 20 iunie, de la ora 20:00, va fi transmis live și spectacolul pe care Gașca Zurli îl va face la Reina del Mar. Îndrăgita trupă pentru copii va mai avea spectacole pe 5 iulie, 12 iulie, 9 august și 16 august la cel mai apreciat hotel de 5 stele Ultra All Inclusive din Bulgaria.

<a href=”https://www.facebook.com/1281535116/videos/1011418186895531/”>https://www.facebook.com/1281535116/videos/1011418186895531/</a> Pentru membrii acestui grup HVD Reina del Mar oferă și un cod special de reducere dacă rezervați pe site-ul oficial al hotelului, DIANA2023 . Puteți rezerva direct aici: <a href=”https://www.reinadelmar-bg.com/”>https://www.reinadelmar-bg.com/</a>

Paula Seling își petrece și vacanța la HVD Reina del Mar din Obzor, 5 stele, cel mai bun hotel din Bulgaria

Cântăreața își petrece și vacanța la hotelul de lux Ultra All Inclusive din Obzor care este tot mai cunoscut datorită numărului vedetelor de la noi din țară care vin să se relaxeze pe litoralul bulgăresc. ”Vă spun sincer că pentru mine este o mare surpriză acest hotel, are un design foarte

clasic, frumos. Un loc unde ai intimitate și în același timp ai posibilitatea să te simți bine, să te distrezi pentru că au loc aici tot felul de evenimente. Voi mai avea un spectacol pe data de 20 iulie. Aici la Reina del Mar este o piscină fabuloasă de unde sper să vă pot să vă arăt câteva imagini cum înot eu așa ca smechera. N-am mai găsit în altă parte așa o piscină mare și la dispoziția mea. Așa că mi-am făcut de cap, vă spun sincer. Am stat la soare cât s-a putut. Este ca un mic paradis. Îmi place și cum arată, îmi plac preparatele pe care le întâlnesc la Ultra All Inclusive, tot ceea ce îți dorești poți găsi aici, au pentru toate gusturile, inclusiv pentru vegani. În rest, plimbări lungi, marea este superbă, plaja este foarte bine amenajată. Voi știți că eu nu fac lucruri decât dacă cred în ele. Și pentru locul ăsta eu bag mâna în foc. E un loc deosebit. Vă invit cu drag aici”, a spus Paula Seling într-un video postat pe contul ei de facebook. Paula Seling s-a despărțit anul trecut de Radu Bucura și a povestit zilele trecute la emisiunea ”Vorbește Lumea” ceea ce a ajutat-o să treacă peste divorț. ”Eu mi-am găsit echilibrul muncind, pentru mine munca este un refugiu, ceva ce mă face să mă simt valabilă pentru mine însămi. Nu fac lucrurile pentru a demonstra cuiva ceva, ci pentru că așa mă simt valabilă, repet, pentru mine. Nu știu dacă înseamnă o vindecare, înseamnă o continua evoluție, adică mie mi se pare prea prețios și pretențios să spui vindecare. Nu, înseamnă o trecere de la o etapă la alta, înseamnă să faci în tine schimbările de care ai nevoie pentru a fi mai aproape de cine trebuie să fii”, a dezvăluit artista care a fost căsătorită 17 ani. Paula Seling nu este singura vedetă care își face concediul la HVD Reina del Mar Reina del Mar, 5 stele, Obzor, este complexul preferat al vedetelor din România. Anul trecut le-au trecut pragul Laura Cosoi, Carmen Brumă, Ruxandra Luca, Mihai Morar, Victor Slav, Lavinia Pirva, Elena Ionescu, Andreea Marinescu, Aurelian Temișan, Amalia Enache, Cristi Brancu sau Ela Crăciun. Reina del Mar este un resort cu servicii premium, în stațiunea Obzor, cu regim de cazare ultra all inclusive, centru SPA, piscine exterioare, unele încălzite, camere moderne spațioase, dar și posibilitatea de cazare în vile cu acces privat la piscină. ”Dacă mă întrebai acum câțiva ani dacă voi alege pentru vacanța de vară Bulgaria într-un resort all inclusive, aș fi râs în hohote. Nu că ar fi neapărat ceva greșit în alegerea această, dar mi s-ar fi părut că am mult mai mult de descoperit în lumea asta mare și nu e cazul să mă limitez la o vacanță în vecini. Dar nevoia ne-a făcut să ne adaptăm și să privim vacanțele cu alți ochi, care să „judece” mai puțin. Am primit recomandarea de a merge la HVD Reina del Mar, un resort în conformitate cu nevoile noastre. Dat fiindcă Lara este mică, am vrut să evităm zborurile pe timp de vară și ne-am orientat repede spre Bulgaria.

Pe lângă faptul că există o mulțime de variante pentru copii, mâncare chiar și pentru perioada diversificării la bebeluși, bio, gluten free, parc de joacă, cu tobogane în apă, animatori și spectacole, plajă cu distanță mare între șezlonguri, marea plăcută, varietate de piscine, o varianta foarte faină este și pentru noi, părinții. Mă refer la restaurante fine dining, golden hour, trasee pentru biciclete, cafea ca la carte, concerte și un spa cu terapeuți impresionant de bine pregătiți”, a povestit Laura Cosoi pe rețelele de socializare despre concediul său de anul trecut de la Reina del Mar.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata