Paula Hriscu, mărturii emoționante după turneul în SUA: „Am luat în brațe un crocodil!”

În plin val 4 al pandemiei și după o pierdere dureroasă în familie, solista de muzică populară Paula Hriscu și-a păstrat optimismul și l-a împărtășit și celor din jur în cel mai amplu proiect muzical din cariera ei de până acum: turneul în zece state din America.

Paula Hriscu: “Am întâlnit români minunați și umani, cu suflete atât de faine de nu vă puteți imagina. Au zeci de ani de când și-au înfipt rădăcinile în America, dar nu au uitat niciodată de unde au plecat. Sunt harnici de rup pământul în două, dar știu să și petreacă atunci când e voie bună. Mulțumesc pentru tot ce am simțit alături de

voi, este numai de bine❤. Mă voi întoarce cu toată dragostea la voi, ori de câte ori mă veți chema❤. Dumnezeu să vă aibă în paza Lui ”

Interpreta din Cluj-Napoca a susținut zece concerte, alături de alți artiști, în perioada 1-24 octombrie. Spectacolele au făcut parte din cadrul turneului “Dor de cântec și umor”, organizat de Romanian Cultural Heritage.

Întâlnirile cu comunitatea de români din Statele Unite ale Americii au debutat pe 1 octombrie 2021, cu un eveniment special, la New York, și au continuat cu prezența artistei în concerte și reuniuni în state precum Washington, Cleveland sau Chicago.

“Dragi români din Chicago, ați fost minunați! M-am simțit atât de bine alături de voi, oameni

frumoși și cu sufletul curat. Dumnezeu să vă aibă în paza lui Vă țuc și vă îmbrățișez!” este mesajul postat de Paula Hriscu pe pagina sa oficială de Facebook, imediat după concert.

Aflată pentru prima data în Statele Unite ale Americii, dincolo de reușita profesională remarcabilă a acestui proiect, vizita peste Ocean a fost și o experiență personală cu totul special pentru Paula.

Paula Hriscu: “A fost minunat acest turneu și nu am simțit oboseala, stresul și nu ne-am lăsat copleșiți de grija pentru sănătatea noastră, pe care era firesc să o avem, și ne-am bucurat de fiecare loc în care am ajuns. Pentru mine a fost o experiență fantastică, am vizitat sediul NASA, m-am bucurat de

baie și de soare pe malul Atlanticului în Miami, am luat în brațe un crocodil (mic, mic, e drept), în Louisiana. Pe scurt, minunat! Cea mai frumoasă vacanță în care am și muncit mult, dar am făcut-o, ca de fiecare dată, cu tot sufletul și din toată inima. Abia aștept să revin în SUA și le mulțumesc încă o dată românilor pentru primirea caldă pe care ne-au oferit-o și pentru momentele petrecute împreună!”

Paula Hriscu a inclus în repertoriul din super-turneul în SUA cântece populare deja consacrate de pe albumul “Nu-i bai că-s micuță”, cu vizualizări cumulate de peste un milion, pricesne și doine prin care s-a făcut remarcată într-un timp foarte scurt și care i-au adus colaborări inedite cu artiști ai altor genuri muzicale, precum operă, hip-hop sau house.

Artista Paula Hriscu, una dintre cele mai vizualizate interprete de muzică populară din România, poate fi urmărită pe pagina sa oficială de Facebook, Paula Hriscu Official HPA, pe contul său de Instagram, @hriscupaula și pe canalul oficial de YouTube, Paula Hriscu.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata