Paul Surugiu – Fuego – lansare de carte – „Confesiuni. Cu sufletul pe scena vieții”

După o carieră de mai bine de 30 de ani, chiar de ziua lui, pe 23 august, Paul Surugiu – FUEGO, se lansează în lumea autorilor români, la editura Bookzone, cu o autobiografie sensibilă și extrem de sinceră: „Confesiuni. Cu sufletul pe scena vieții”.

Paul Surugiu, cunoscut după numele de scenă, Fuego, lansează cartea „Confesiuni. Cu sufletul pe scena vieții”.

După o carieră de peste 30 de ani, Fuego, un artist care a cucerit inimile a sute de mii de români cu melodiile sale încărcate cu energie și mesaje calde, și-a dorit ca de ziua lui, pe data de 23 august, să lanseze o carte, dar nu pentru a obține o altă titulatură artistică, recunoscând că nu este scriitor, ci pentru a le oferi oamenilor care l-au susținut și apreciat de-a lungul carierei, un dar de preț: povestea nespusă a vieții lui.

„Confesiuni. Cu sufletul pe scena vieții” nu este o simplă carte, ci o autobiografie plină de emoție și scrisă cu vulnerabilitate, Fuego arătându-se așa cum nu a mai fost văzut vreodată. Deși cântecele sale îi reflectă spiritul luminos, această carte este bucățică ruptă din sufletului lui, cititorul simțindu-i trăirile vii, amintirile, dorurile, lacrimile și zâmbetele în fiecare cuvânt scris pe foaie.

Cartea cuprinde, de asemenea, poveștile artistului alături de oameni excepționali, care i-au marcat existența și cariera, printre care se numără: Felicia Filip, Paula Seling, Angela Similea, Mirabela Dauer, Eugen Doga, Sofia Vicoveanca, Grigore Vieru și mulți alții. Fiecare carte este însoțită de un CD special, cu 19 dintre cele mai recente melodii ale artistului.

O carte dedicată celor care vor să cunoască omul din spatele luminii reflectoarelor, cât și celor care speră la o lume mai bună.

Prefața volumului este scrisă de Președintele Academiei Române, Ioan-Aurel Pop, care îl descrie: „Fuego, deja de câteva decenii încoace, răspândește în jur lumină de adevăr și de dreptate, dar mai ales de bunătate și de iubire. Mesajul său este autentic și este receptat așa de masiv fiindcă este sincer. Preaplinul sufletului său este același cu mesajul operei sale, cântate sau vorbite sau exprimate în alte forme artistice. Iar publicul ales căruia i se adresează simte asta, simte autenticitatea și sinceritatea, simte potriveala de care vorbeam, simte inima vibrând și mintea gândind frumos și curat. Prin toate acestea, marele artist încetează să fie un rapsod local, proiectându-se înspre lume, înspre universalitate.”

„Confesiuni. Cu sufletul pe scena vieții” – cartea care va apropia cititorul de omul care a muncit mult pentru a-și transforma talentul într-o carieră de succes și, de asemenea, îi va oferi lecții valoroase de viață, desprinse din gândurile valoroase și pline de adevăr pe care artistul le expune cu generozitate.

”Volumul acesta nu este altceva decât o bucată întreagă, sinceră și necosmetizată a vieții mele, a gândurilor mele, a oamenilor care mi-au pășit pragul sentimentelor, a unor mirări. N-aș putea

cuprinde tot și sunt sigur că nu mă opresc aici și că voi continua să scriu. Nu pentru că asta mi-ar fi profesia sau pentru că vreau să am vanități, ci pentru simplul faptul că vorbele mele aștern liniștea, pentru că mă relaxez și pentru că simt eu că trebuie să-mi strig încercările. Sper să vă placă și să mă descoperiți pe deplin, așa cum sunt!” mărturisește Paul Surugiu Fuego

Cartea „Confesiuni. Cu sufletul pe scena vieții” se lansează la editura Bookzone și poate fi comandată de pe https://bookzone.ro/landings/fuego-confesiuni-cu-sufletul-pe-scena-vietii/

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata