Organizează o petrecere corporate de Crăciun de neuitat

Petrecerea de Crăciun reprezintă o modalitate de a arăta aprecierea față de eforturile pe care întreaga echipă le depune în fiecare an. Ceea ce o bună parte dintre manageri scapă din vedere este faptul că petrecerile de Crăciun sunt în același timp o tactică excelentă de a suda nu doar relațiile din cadrul echipei, ci și pentru a întări loialitatea față de companie.

Cum era de așteptat, petrecerile din acest an se vor desfășura puțin diferit față de evenimentele cu care ne-am obișnuit. Ținând cont de regulile de distanțare socială, petrecerile noastre probabil nu se vor simți la fel. Dar, doar pentru că anul acesta este diferit nu înseamnă că trebuie să sacrificăm ceva din spiritul sărbătorilor. Pentru ca petrecerea ta să nu-și piardă din valoare nici în vremuri de pandemie, iată principalele aspecte de care să ții cont atunci când organizezi o petrecere corporate de Crăciun.

Locația potrivită

După un an în care au venit zi de zi la birou, oamenilor le va veni foarte greu să simtă spiritul distracției dacă nu îi scoți din mediul în care își desfășoară activitatea în mod obișnuit, chiar și atunci când organizezi un Secret Santa. Astfel, ar fi recomandat să alegi o locație în afara serviciului.

Cum ar fi un salon de evenimente. Metropolitan Club&Events îți pune la dispoziție patru saloane de evenimente, pe care le poți alege în funcție de preferințe, dar și de caracteristicile personalizate ale petrecerii tale.

Meniul petrecerii de Crăciun

Mâncarea este o considerație importantă la orice petrecere de vacanță. În funcție de localul ales, vei putea decide asupra meniului de eveniment. Partea bună care vine odată cu organizarea unei petreceri de Crăciun este faptul că poți faci foarte multe combinații de feluri delicioase și consistente, de iarnă.

Nu uita să ții cont de faptul  că mulți dintre colegii tăi vor avea restricții alimentare. Este o idee bună să cercetezi biroul pentru a afla ce fel de alimente ar dori să mănânce colegii tăi, precum și cele pe care le este interzis să le consume. Apoi lucrați cu oricine va oferi un meniu personalizat pentru a vă asigura că există opțiuni disponibile pentru toată lumea.

Sfat: Recomandat este să ai sortimente de carne, brânzeturi și fructe, diverse tartine – cu salate tradiționale – sandvișuri mici și gustări care pot fi mâncate cu mâna. Deserturile potrivite sunt prăjiturile cu cremă și dulciurile cu ciocolată, pentru că nu trebuie să îți mai faci griji despre rezistența lor la temperaturi, iar ciocolata nu dezamăgește niciodată.

Entertainment pentru toate gusturile

Momentele de divertisment sunt unele dintre cele mai așteptate momente, căci au rolul de a genera interacțiune, discuții între participanți, de a destinde atmosfera și de a crea amintiri. Concursuri de dans, jocuri de echipă sau improvizații sunt doar câteva idei care vă pot aduce petrecerea la viață. În funcție de tipul petrecerii, poți căuta furnizori de momente speciale pentru petrecerea de Crăciun a companiei.

Și dacă îți dorești ca evenimentul să fie plăcut și memorabil, iată câteva aspecte de care e indicat să ții cont: contractează un fotograf profesionist care să realizeze fotografii cu cele mai frumoase momente ale petrecerii, alege pentru fiecare angajat/partener un cadou și ambalează-l frumos și asigură-te că ai un spațiu dedicat pentru garderobă și că acesta este bine păzit. Cu toții vor aprecia micile detalii.

Acum că ai informațiile principale despre cum să organizezi o petrecere de Crăciun pe care colegii tăi nu o vor uita prea curând, este timpul să începi planificarea! Iar în cazul în care ai nevoie de sfaturi sau îți dorești să afli mai multe despre saloanele noastre nu ezita să ne contactezi! Te așteptăm și la o vizită la salonul de evenimente Metropolitan Club & Events, la adresa Șoseaua Pipera, Nr. 48, Sector 2, București.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata