Orașul Faptelor Bune se întoarce la kilometrul zero! Campania Radio Zu revine

În 2020, Radio ZU se mută deasupra Bucureștiului ca să fie aproape de România. Orașul Faptelor Bune se întoarce anul acesta acasă. Într-un an complicat în care “acasă” a devenit centrul vieților noastre, Orașul Faptelor Bune revine la kilometrul zero, acolo de unde i-a început povestea acum 5 ani.
Mihai Morar: „În 2020, construim un oraș deasupra orașului!”
În 2020, nu putem să ne dăm mâinile. Dar putem să ne dăruim inimile. „România, de bine e nevoie mereu. Chiar și în anul în care ne-a fost cel mai greu, noi suntem ZU! Suntem un radio de nebuni și vrem să-i facem pe oameni mai buni!”
În perioada 16 – 22 decembrie, Radio ZU se mută deasupra Bucureștiului ca să fie aproape de România. Așa cum ne-am obișnuit deja, cu o săptămână înainte de Crăciun, 8 DJ-i Radio ZU aleg să plece din sânul familiilor lor și să locuiască 24 de ore din 24, 7 zile, într-o casă de sticlă de unde încearcă să aducă alături cât mai mulți oameni care au nevoie cu oameni care au de unde. În cele patru ediții de până acum, Orașul Faptelor Bune s-a deschis într-o piață publică. În primii trei ani, în Piața Universității din București, iar în cel de-al patrulea an în Piața Unirii din Oradea.
În 2020, studioul Radio ZU, centrul Orașului Faptelor Bune, va fi localizat la kilometrul zero al Capitalei, acolo unde a căpătat prima dată formă și poveste. De data aceasta, Casa Radio ZU va fi amplasată deasupra Bucureștiul, la etajul 19 al Hotelului InterContinental. Astfel, campania este organizată în conformitate cu toate normele privind prevenirea și controlul transmiterii infecției SARS-COV-2 în contextul pandemiei de COVID-19.
orasul-faptelor-bune
orasul-faptelor-bune
Pe 16 decembrie, imediat după #MorningZU, Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Răzvan Popescu, Flick „Domnul Rimă”, Raluca Benavides, Emma, Tea Teodorescu și Adi Mihăilă „The Hitman” construiesc un oraș deasupra orașului din centrul căruia, 7 zile, 24 de ore din 24, vor fi din nou live în maratonul faptelor bune.
„Urmărește 7 zile din 7 Orașul Faptelor Bune”
Poveștile celor care au nevoie de ajutor vor putea fi înscrise pe platforma dedicată an de an campaniei pe radiozu.ro.
Anul acesta se va putea oferi în continuare sprijin celor care au nevoie prin donații în urnele poziționate în 65 de locații din peste 20 de orașe din țară, lista și harta acestora urmând să fie disponibilă pe platforma campaniei. Vor exista 58 de urne montate în Farmaciile Sensiblu și 7 în magazine L’Occitane. De asemenea, cei care vor să susțină cazurile din Orașul Faptelor Bune, vor avea la dispoziție două conturi bancare, unul de Lei și unul de Euro. În plus, anul acesta, donațiile către contul de euro vor putea fi făcute și prin PayPal.
România, de bine e nevoie mereu! Ascultă Radio ZU!  În 2020, construim un oraș deasupra orașului!
Ca în fiecare an, întreaga campanie va putea fi ascultată non-stop pe toate frecvențele Radio ZU și va putea fi urmărită video 24/24 pe site-ul www.radiozu.ro/live. Momentele cele mai importante vor fi transmise live și pe pagina de facebook Radio ZU, dar și pe ZU TV.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata