„One More Time With Feeling“, un film despre muzică şi moartea la 15 ani a fiului lui Nick Cave

Joi, 1 decembrie, de la ora 20.00, la Cinematograful Muzeului Țăranului rulează documentarul One More Time With Feeling, în varianta 2D.

Filmul care a și deschis prima ediție a festivalului DokStation, festival cu documentare despre muzică, esteprezentat pentru a doua oară în România, în proiecție unică, așa cum va fi proiectat și în cinematografele din lume, pe 1 decembrie.

Documentarul lui Andrew Dominik (Chopper, The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford, Killing Them Softly) este deopotrivă un document al înregistrării celui de-al 16-lea album semnat Nick Cave &The Bad Seeds, Skeleton Tree, și un recviem pentru Arthur, fiul lui Nick Cave, decedat la vârsta de 15 ani, în vara anului 2015.

Construit inițial în jurul conceptului de spectacol, One More Time With Feeling s-a transformat radical odată ce Dominik a început să se concentreze pe fondul tragic al scrierii și al înregistrării albumului. Înregistrările au debutat cu câteva luni înaintea tragicului accident, iar filmările au fost făcute, timp de 10 zile, după șapte luni de la moartea lui Arthur Cave.

 

Foto: news.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata