Omagii aduse vedetei ER, Dearon ‘Deezer D’ Thompson care a murit la 55 de ani

Actorul Dearon „Deezer D” Thompson, care a interpretat-o ​​pe asistenta medicală Malik McGrath în 190 de episoade din drama spitalului american ER, a murit la vârsta de 55 de ani.

Actorul ER Mekhi Phifer a adus un omagiu, scriind: „Ce spirit special am pierdut cu toții!”

Co-starul Parminder Nagra a declarat că știrea este „atât de tristă”. Thompson, care a fost în ER din 1994 până în 2009, a suferit o intervenție chirurgicală cardiacă majoră în 2009.

De asemenea, a apărut în filmul din 1997 Romy and Michele’s High School Reunion, alături de Lisa Kudrow și Mira Sorvino.

Alte roluri au inclus părți în filmele CB4, o comedie cu Chris Rock și Fear of a Black Hat, un mockumentary despre un grup de hip-hop, ambele în 1993. Actorul Scott Baio a adus un omagiu, la fel ca și Neal Baer, ​​medic și scriitor pentru unele din primul sezon al ER.

Actrița ER Kellie Martin a adăugat că „i-a plăcut să lucreze cu el”, în timp ce actorul Terry Wilkerson a spus: „Chiar înainte ca diversitatea să fie populară, a participat la unul dintre cele mai mari spectacole de pe rețea”.

Fratele lui Thompson, Marshawn, a declarat pentru TMZ că a fost găsit „fără suflare acasă” joi dimineață, dar că nu a fost stabilită nicio cauză oficială de deces.

Un alt frate, Emmery, a postat: „Fratele meu cel mare! Dumnezeu este cu tine. Îmi va fi dor de tine”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata