proful oliver popa
proful oliver popa
in

Oliver Popa, proful de canto al vedetelor este izolat de 8 saptamani la Londra

Oliver Popa a facut canto cu multe vedete

Solist si profesor de canto acum in Londra, Oliver Popa a predat multa vreme muzica in Romania, in Bucuresti, la scoala de canto a Crinei Mardare. El a lucrat cu multi artisti in tara printre care membrii trupei LaLa Band, concurentii de la X Factor, Gina Pistol, Iulia Vantur, Ruby, Nadir, Jo – Ioana Anuta, Adora dar si multi altii. Insa acum este la Londra, unde face acelasi lucru si este izolat in casa de 8 saptamani. “A fost foarte greu sa ma adaptez la noua rutina zilnica.

oliver popa la x factor
oliver popa la x factor

Cateva nopti am avut mici atacuri de panica dar usor usor am inceput sa ma resemnez. Aceasta perioada e cu atat mai dificila pentru cei din industria de entertaiment. Socializarea si interactiunea cu grupuri mari de oameni este obligatorie pentru cei ce canta, danseaza sau predau arte frumoase”. spune Oliver Popa. Desi nu ii este usor la Londra fiind departe de cei dragi de aici din tara am incercat sa ii facem noi o bucurie. Cu ocazia relansarii bravonet.ro am luat legatura cu Oliver care a fost foarte emotionat la primirea acestei vesti.

solistul oliver popa
solistul oliver popa

“Este numele ce imi aminteste de copilarie. Bravo a insemnat totul pentru noi cand eram in adolescenta. Este numele sinonim cu incredere, bucurie, libertate, deschidere, iubire, descoperire. Ma bucur mult ca ati revenit mai puternici ca niciodata. Acum in aceasta perioada de izolare este platforma perfecta pentru a descoperi lucruri noi si interesante” ne-a mai declarat Oliver. Ne onoreaza cuvintele lui si promitem cititorilor nostri sa nu ii dezamagim. Alaturi de noi veti descoperi Viata de dupa..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Roxen - Spune-mi

Roxen a lansat noul ei single „Spune-mi dacă ai vrea să-mi fie dor de tine”

Jorge-george-papagheorghe

Interviu Jorge: „M-am apucat de TikTok si am descarcat aplicatii noi pentru facut sport in plina pandemie”