Old Blacks Festival se apropie cu pași repezi!

IRIS – Cristi Minculescu, Valter&Boro, Timpuri Noi, Șuie Paparude și Iedera Oficial urcă pe 17 Iunie pe scena de la Arenele Romane.

 

Mai e puțin până la Old Blacks Festival care se desfășoară anul acesta pe data de 17 iunie la București – Arenele Romane.

 

Într-o singură zi de festival, vor urca pe scenă unele dintre cele mai îndrăgite trupe de publicul autohton: IRIS – Cristi Minculescu, Valter & Boro, ȘUIE PAPARUDE, TIMPURI NOI, IEDERĂ, Jack of All Trades, Berzerk.

 

Pentru că ecourile în rândul publicului au fost pozitive, ne dorim ca festivalul nostru să devină un festival-tradiție al Bucureștiului.

 

Biletele pentru accesul general costă 52.98 lei și va vor asigura multă muzică bună demnă de Old Blacks Festival. Încă le mai puteți cumpăra de aici: https://www.iabilet.ro/bilete-old-blacks-rock-more-festival-84265/

 

„Ne reîntoarcem după ceva vreme cu acest festival la Arenele Române, locul unde s-a întâmplat prima ediție a acestui festival, lucru care îmi starnește multe emoții și amintiri plăcute. Artiștii care vor urca pe scenă la această ediție de festival: IRIS – Cristi Minculescu, Valter& Boro, Șuie Paparude, Timpuri Noi și Iedera Oficial, sunt de fapt artiști care au mai cântat la Old Blacks de-a lungul celorlalte ediții, așadar nu sunt la prima experiență cu festivalul nostru și așteptăm să vedem show-ul acestor trupe la câțiva ani distanță de la prima ediție”, a spus Marius Chină, unul dintre organizatorii festivalului.

 

Legendara trupa Iris nu mai are nevoie de nicio prezentare!

 

La 40 de ani de la lansare, liderul trupei Timpuri Noi, Dan Iliescu a povestit despre trecutul trupei, dar și despre aniversarea lor de 40 de ani ai formației.

 

“Anul acesta împlinim 40 de ani, însă am sărbătorit anul trecut. Avem un program pe care îl facem noi, un anumit repertoriu care să conțină o oră și jumătate. O selecție a pieselor pe care le-am cântat și au avut succes. Și am făcut să fie foarte concentrat.

Cei 40 de ani pe care i-am împlinit de la înființarea formației au fost anul trecut când am avut reeditarea albumului ”Moldova Mon Amour”, cu concert, cu album. Avem spectacol pe 17 iunie la Arenele Romane, vom cânta pe aceeași scenă la Old Blacks cu Iris, Șuie Paparude și Iedera. Tot ce pregătim acum e totul condensat, liniștit, așa, dinamică este mare și evident, noi încheiem fiecare concert cu „Malu, Valu” și ”Victoria”. În rest, în funcție și de condiții, vor fi bisurile fanilor. Trebuie să alegi ce e mai interesant din repertoriu, ce place publicului, ce piese sunt mai iubite și mai ascultate de publicul nostru. Care are și el o vârstă, la fel ca noi. Anul trecut am mai cântat la Arenele Romane, tot la un festival…”, a povestit Dan Iliescu, liderul și solistul trupei Timpuri noi.

 

De 26 de ani încoace, Şuie Paparude ne provoacă simţurile cu sound-uri unice de wave electro, combinate cu dubstep şi stiluri muzicale noi, orchestrate în cele mai neaşteptate şi originale moduri. Piese celebre pe care le ştii din studenţie sau adolescenţă, care te activau şi te ridicau instant de pe scaune, cum e „Soundcheck” sau „A fost odată”, dar şi producţii noi, ca „Mergem mai departe” vor răsuna şi vor încinge dansul la

Arenele Romane, în cadrul celei de-a treia ediţii a festivalului.

 

Trupa Iedera a mai făcut senzație la OLD BLACKS Rock & More Festival, iar fanii abia așteaptă să fredoneze alături de artiștii preferați melodii ca “Am tricou cu Superman” sau ”Mai tare ca maneaua”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata