Offset face echipă cu Cardi B pentru “Jealousy“

Offset face echipă cu Cardi B pentru “Jealousy“. Aceștia abordează direct speculațiile recente de pe internet despre relația lor pe noua piesă incendiară, care include „Jealous Ass Bitches” de la Three 6 Mafia.
Offset și Cardi au scris „Jealousy” împreună cu OZ (Drake, DJ Khaled), Boi-1da (Drake, Nicki Minaj) și Jahaan Sweet (Drake, Jon Batiste), care au și produs piesa.
Stream / Download: https://umusic.lnk.to/JealousyPR
Un omagiu adus filmului clasic din 2001 – Baby Boy, videoclipul oficial pentru „Jealousy” este plin de dragoste și dramă. Filmat în Los Angeles, îi pe prezintă Offset, Cardi și actrița Taraji P Henson (Baby Boy, „Empire”), plus apariții ale tuturor copiilor. Offset și J3K Logistics, compania sa de producție, au produs și regizat videoclipul. Offset a prezentat „Jealousy” cu acest videoclip, care a fost inspirat de interviul lui James Brown din 1988 de la CNN. Câștigătorul Oscar® Jamie Lee Curtis joacă rolul reporterului.
Pregătindu-se să lanseze această nouă eră a carierei sale, Offset a vorbit cu reporterii de la Variety într-un interviu amplu care analizează viitorul său album, viața de familie și formarea Migos cu prietenii din copilărie Quavo și Takeoff.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata