Oana Tache – va avea primul Carciun Japonez cu bebelusul ei

Pentru Oana Tache, luna decembrie este una a noutăților. Ea va petrece primele sărbători în trei și a lansat un proiect în exclusivitate: „Lumea lu` Tache”, cu o serie de interviuri altfel.

“După 2 săptămâni în Țara Soarelui Răsare, Japonia, am aflat că sunt gravidă în iarna lui 2019 între Crăciun și Revelion. Asadar, dacă acum un an abia aflam cu emoții maxime că voi fi mămică, acum pot să spun că sunt cea mai fericită mămică. Fiecare zi e altfel iar! E bucurie! Sunt ca la 20 de ani când mă aventuram să descopăr lumea, numai că acum am 2 parteneri de distracție pe măsură, soțul meu, Filip și noul membru al familiei, #rockstarkid Petru Lucas. În fiecare zi, descopăr lumea lui Petru Lucas și redescopăr Lumea lu’ Tache.”, a declarat Oana.

Craciunul va fi unul atipic pentru cei trei, pentru ca Oana le-a pregatit atat micutului de numai 4 luni cat si sotului cateva surprize asiatice.

oana tache craciun japonez
oana tache craciun japonez

Oana, care a sărbătorit pe 1 decembrie 4 luni de la nașterea fiului său, spune că trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei: pregătirile de sărbători și primele ritualuri pe care vrea să le transforme în tradiții, împreună cu soțul ei, Filip, pentru Petru Lucas. După sosirea lui Moș Nicolae și în așteptarea lui Moș Crăciun, cel mic a avut parte și de o sedință foto inedită, la care părinții s-au amuzat copios.

„Pentru noi ăsta e cel mai frumos Crăciun. De fapt, abia de anul ăsta înțelegem ce înseamnă în adevăratul sens al cuvântului sărbători în familie. E prima oară când suntem în formulă completă și sunt și suntem extrem de fericiți! Dar, vom face lucrurile un pic altfel. In loc de sarmale, pe masa de Craciun vom avea sushi si sushimi, in loc de ciorba de burta sau perisoare vom manca ramen, friptura va fi inlocuita de tempura si tataki, iar la desert inlocuim cozonacul cu celebrele prajituri japoneze Mochi.”

familie oana tache
familie oana tache

“Petru Lucas nu mi-a îngreunat existența. Mi-a îmbogățit-o! Și nu spun asta pentru că așa dă bine. O spun din inimă, sincer. Noul statut de mămică m-a încărcat pozitiv și am devenit și mai curajoasă decât eram. Mi-am dorit mult să trec în această nouă etapă care mi-a reamintit că ziua are 24 de ore și nu există alte limite decât cele pe care ni le impunem noi. Și în plan personal, și în plan profesional! Din punct de vedere proiecții și proiecte pentru 2021, voi continua să fac ce știu eu mai bine – CONTENT! www.oanatache.ro va deveni încet încet 100% Lumea lu Tache. www.medialike.ro – casa de producție pe care am dezvoltat-o cu colaboratorii mei va continua să producă content video pentru branduri premium. Pe www.suntmandra.ro vom continua să stăm de vorbă cu româncele puternice din țară sau afară. Mai coc eu ceva, dar vă voi povesti la momentul potrivit. Până atunci, abia aștept să ne revedem cu bine față în față!”, spune Oana.

Cu o activitate de peste 25 de ani în media românească, vedeta care s-a lansat la 5 ani în televiziune, la Abracadabra, și la 9 ani în presa scrisă are la activ peste 50 de proiecte TV și 450 de interviuri cu artiști internaționali de top. A fost singura reprezentantă a României la 8 ediții MTV EMA și voice over pentru trei posturi radio și TV. Oana Tache este totodată primul Digital Host din România și singurul influencer invitat în Parlamentul European. Pe cartea ei de vizită se regăsesc proiecte pentru peste 30 de branduri internaționale printre care Viacom, ProTV, MTV International, Untold și Neversea. Este fondator și owner al casei de producție de content exclusiv digital Medialike (www.medialike.ro)și al site-ului www.suntmandra.ro. Despre noutățile și colaborările pe care le mai pregătește, cei interesați pot afla de pe canalele Oanei de YouTube, Facebook, Instagram, dar și de pe site-ul www.oanatache.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata