Oana Roman trăiește încă o dramă după separarea de soțul ei: „Nu mai vorbesc nici cu sora şi nici cu tatăl meu”

Oana Roman s-a separat recent de tatăl fiicei sale, Marius Elisei, iar viața ei nu pare să fie deloc liniștită. Vedeta are o altă problemă de familie, asta după ce s-a certat foarte tare cu sora sa, Catinca Roman.

Oana mărturisește că au ajuns să nu își mai vorbească absolut deloc, iar totul a pornit de la o discuție aprinsă în contradictoriu pe care au avut-o referitor la mama lor.

„Ultima oară am vor­bit în vară, când i-am spus că mama nu mai are unde să stea şi că trebuie să o iau la mine. Nu s-a oferit să ajute şi, de atunci, nu mi-a mai dat niciun telefon sau mesaj”, a mărturisit Oana Roman, pentru Viva!.

În plus, Oana Roman a dezvăluit și că nici cu tatăl ei, fostul premier Petre Roman nu mai păstrează legătura. Foarte sinceră, vedeta a povestit în detaliu despre problemele pe care le are în viața ei, iar în cadrul interviului pentru viva.ro, a declarat că fostul politician a fost cel care a renunțat să mai aibă vreo legătură cu ea.

„Relaţia cu tata s-a răcit foarte mult. Practic, el s-a îndepărtat treptat-treptat. Am luat lucrurile ca atare, înţeleg că aşa a gândit el să facă. Nu ştiu dacă a făcut-o din proprie iniţiativă sau forţat de împre­jurări. Încă sper să se regleze lucrurile şi să simt că am un tată în viaţă şi lângă mine, parte din viaţa mea şi a Isei, mai ales. Nu a venit să o vadă de aproape un an şi, de când ne-am mutat, nu a dorit să vină să vadă casa, probabil şi pentru că nu vrea să o întâlnească pe mama. Pentru mine, însă, e o mare durere, întrucât îmi doream să se bucure pentru această realizare a mea şi pentru că îmi doream ca Isa să fie parte din viaţa lui.”, a afirmat Oana Roman, pentru Viva!

 

Sursa: clickpentrufemei.ro

Sursa foto: impact.ro, evzmonden.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata