Oana Roman, o aparițe din ce în ce mai uimitoare după ce a reușit să slăbească 10 kilograme

0

Îndrăgita vedetă Oana Roman a început să fie din ce în ce mai greu de recunoscut după ce a slăbit în ultima perioadă. Vedeta se poate mândri cu faptul că a reușit să dea jos cel puțin zece kilograme, iar acum a mărturisit care este dieta pe care o urmează.

Așadar, în timpul unui interviu, Oana Roman a dezvăluit ce anume mănâncă pentru a slăbi.

„Urmez o dietă pe care nu mi-a dat-o cineva, mi-am creat-o singură. Concret, mănânc de toate, dar mult mai puţin. (…) mănânc pâine şi paste cât mai puţin, în cantităţi foarte mici. Nu mănânc mai mult de două mese pe zi, nu există un număr de calorii pe care îl calculez zilnic.

Dacă mi-e poftă de ceva dulce, mănânc doar două linguriţe dintr-o prăjitură, nu una întreagă, sau două pătrăţele de ciocolată (…). Altfel, nu beau niciodată sucuri acidulate, beau doar apă, de preferat minerală.

Am slăbit până acum aproape 10 kilograme, de la măsura 50 am ajuns la 44. Este un procedeu de transformare care va mai dura o perioadă, până consider că am ajuns unde mi-am dorit”, a spus Oana Roman, potrivit csid.ro.

Oana Roman s-a separat recent de tatăl fiicei sale, Marius Elisei, iar viața ei nu pare să fie deloc liniștită. Vedeta are o altă problemă de familie, asta după ce s-a certat foarte tare cu sora sa, Catinca Roman.

„Ultima oară am vor­bit în vară, când i-am spus că mama nu mai are unde să stea şi că trebuie să o iau la mine. Nu s-a oferit să ajute şi, de atunci, nu mi-a mai dat niciun telefon sau mesaj”, a mărturisit Oana Roman, pentru Viva!.

 

Sursa: clickpentrufemei.ro

Sursa foto: antena3.ro, bzi.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata