O femeie întoarsă din Marea Britanie mărturisește care sunt condițiile dintr-un centru de carantină din Constanța

O femeie care s-a întors recent cu familia din Marea Britanie mărturisește care sunt condițiile dintr-un centru de carantină din Mamaia.

Oana a revenit alături de familia ei din Marea Britanie, iar acum se află în carantină într-un hotel din Mamaia. Femeia, care a venit și alături de copilul său în vârstă de 3 ani, critică sever condițiile în care sunt nevoiți să trăiască pentru 14 zile.

Susține că a durat mai mult de o oră și jumătate până să fie cazați, timp în care au stat în aceeași cameră cu mai multe persoane, într-un loc în care se și fuma. Copilul plângea de foame, însă mâncare, au primit abia după câteva ore, chiar dacă au făcut o mulțime de cereri.

„Am stat într-o sală de aşteptare în care se fuma”

„Bună seara! Suntem în carantină la hotel Flora, pentru că am venit din UK! Condiţiile sunt groaznice! Am ajuns 08:30, am fost cazaţi la ora 10:00! Am stat într-o sală de aşteptare în care se fuma şi stăteam toţi la grămadă, specific că sunt cu familia şi copilul meu în vârstă de 3 ani! Copilul plângea de foame, am rugat să îmi aducă ceva de mâncare a spus să intram în camere şi vom primi .. am primit la ora 14:00, un pilaf nefiert şi o carne fiarta, voi ataşa poze! Am sunat la recepţie între timp, să cer mâncare pentru copil .. a spus să aştept 30 de minute, am aşteptam până la 14 .. şi a venit ‘minunea’ a mâncat copilul pâine goală şi l-am culcat!„, a dezvăluit femeia pe Facebook.

Femeia mai dezvăluie că i s-a spus că se poate plânge de condițiile din carantină la Direcția de Sănătate Publică. Aceasta este de părere că în asemenea condiții se pot îmbolnăvi, cu toate că au venit sănătoși.

„La ora 17 a venit naşa şi mi-a adus pachet în care avem voie doar mezeluri şi iaurturi, tot ce este ambalat şi cumpărat din magazin, nu avem voie mâncare gătită! A spus să sunam la DSP dacă nu ne convin condiţile. Nu suntem băgaţi în seama, sunam la recepţie nu ne raspunde nimeni, dacă ieşim pe hol ne amendează! În condiţile astea cu siguranţă copilul se îmbolnăveşte şi bineînţeles şi noi! Nu ştiu cum o să rezistăm 14 zile în condiţile astea! Am venit sănătoşi şi cu siguranţă plecam bolnavi!’, a mai mărturisit femeia.

Și Oana nu este singura persoană care se plânge de condițiile din carantină. Bahoi Libanezu, așa cum se autointitulează pe Facebook, a explicat în timpul transmisiunii live de pe Facebook că nu este fericit de condițiile de cazare, dar și de mâncarea primită.

”Să fiu al dracu… Uite aici mâncare: o chiflă, o jumate de roșie fără calorii, trei felii de salam, două măsline, brânză și castraveții ăștia îi punem pe ochi. O chiflă de pâine la carantină. Mai bine la pușcărie, fraților”, a precizat bărbatul aflat în carantină”, a declarat bărbatul în filmulețul postatpe Facebook.

Sursa: viva.ro, libertatea.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata