O dramă în care joacă eleve de liceu câștigă British Independent Film Awards

Un film în care a jucat o elevă necunoscută din estul Londrei în majoritatea rolurilor principale a fost onorat cu cinci premii la British Independent Film Awards.

Rocks a câștigat premiul pentru cel mai bun film independent britanic, iar una dintre vedetele sale, Kosar Ali, în vârstă de 17 ani, a fost numită atât cea mai bună actriță secundară, cât și cea mai promițătoare nou-venită.

Rocks a primit recenzii strălucitoare când a apărut anul trecut și este acum pe Netflix. Printre ceilalți câștigători s-au numărat D’Angelou Osei Kissiedu, care avea doar șapte ani când l-a interpretat pe fratele mic Emmanuel. A fost numit cel mai bun actor în rol secundar, cu o diferență de vârstă de șapte decenii între el și câștigătorul premiului pentru cel mai bun actor – Sir Anthony Hopkins, în vârstă de 83 de ani, care a fost recunoscut pentru rolul unui bărbat care se lupta cu demența în The Father.

Pentru a găsi tinerele vedete din Rocks, regizorul Sarah Gavron și regizorul de casting Lucy Pardee au audiat aproximativ 1.300 de studenți, care majoritatea nu aveau experiență de actorie. Distribuția aleasă a improvizat apoi o mare parte din dialogul filmului.

După ceremonia virtuală de premiere de joi, Ali, care joacă rolul celui mai bun prieten al lui Rocks, Sumaya, a declarat agenției de știri PA că filmul a făcut-o să „mă înțeleg pe mine ca persoană, precum și ca actor”.

Ea a spus: „Înainte de toată această experiență, nu m-am gândit niciodată că voi fi cine sunt astăzi, câștigând premii și urmând chiar această carieră de actorie”.

Producătorul Ameenah Ayub Allen a spus că Rocks a fost o sărbătoare a filmului feminin.

„Realizăm acest film care avea într-adevăr un spirit cu adevărat independent. Avea o metodologie cu adevărat independentă”, a spus ea.

„Când filmam, am crezut întotdeauna că filmul era impregnat de spiritul unei adolescente și este doar fenomenal că a venit aici și că spiritul unei adolescente a câștigat cel mai bun film, cu un mod complet diferit de filmare -făcând, cu toate aceste femei incredibile. ”

Bukky Bakray, în vârstă de 18 ani, care interpretează personajul principal, a fost nominalizată pentru cea mai bună actriță. Acest premiu i-a revenit lui Wunmi Mosaku, pentru filmul de groază de refugiați His House, care a obținut patru victorii în total. The Father a câștigat trei, în timp ce filmul de groază psihologic Saint Maud a câștigat două.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata