O dragoste nebuna cu Friends & I si Maui Sam

Vară sau nu, sunt momente în viață în care ne îndrăgostim nebunește și în care suntem dispuși să facem orice cu persoana iubită. Timpul trece diferit, momentele se simt altfel, iar o astfel de  Wild Love ne este prezentată și în noua piesă lansată de către Friends & I și Maui Sam.

Versurile Two wrongs make a right, we’re perfectly timed, aren’t we ne readuc aminte că, de fapt, există o limită fină între ceea ce un om poate considera ca fiind corect sau nu. Practic, dacă ești lângă persoana potrivită, chiar și momentele în care greșești vor fi mai ușor trecute cu vedere sau chiar iertate. Pentru că dragostea ține cont de ceea ce simți, iar etapele de overthinking sunt mult mai rare și mai puțin accentuate.

Iar, pentru cei care au ajuns deja pe litoral în acest an, cu siguranță această parte din refren –  Our feet in the sand with an ocean view – va trezi o multitudine de amintiri. Cu un vibe bun, exotic, piesa  Wild Love vă așteaptă să o descoperiți pe toate platformele digitale, accesând link-ul următor: https://lnk.to/Friends_n_I-Wild_Love
Friends & I sunt ascultați în întreaga lume, fiind recunoscuți pentru piesele cu mesaj și producțiile chill, numai bune de a fi ascultate atât în diminețile de luni, cât și în serile de vineri seară. Și în tot timpul aflat între aceste zile, desigur. Pe Spotify, sunt ascultați lunar de peste 200.000 de persoane, iar unele dintre cele mai cunoscute piese ale lor sunt  Yellow Coat și  Nobody.

Cu peste un milion de stream-uri încă din 2020 și suport din partea unor artiști precum R3HAB și Sam Feldt, Maui Sam a pătruns în scena de deep house cu energia sa pozitivă, piesele catchy și influențele originare din Hawaii. Scopul său? Să adaugă mereu un vibe bun pe scena muzicii dance.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata