Nu o să credeți ce au mâncat Mara G și Mario Mutu în Italia

Toată lumea știe că Mara Georgescu, pe numele de scenă Mara G și Mario Mutu au o relație de aproape jumătate de an. Cei doi se iubesc că doi nebuni și colaborează pe mai multe domenii, căci el a apărut în videoclipurile ei și au planuri mari legate de afaceri.
Zilele trecute Mara și Mario au plecat într-o vacanță binemeritată în Italia, acolo unde băiatul are rude din partea mamei lui, cunoscută actrița Alexandra Dinu. Cei doi au prins timp frumos și s-au relaxat făcând diferite activități interesante, de la jocul de baschet la vizitarea diverselor obiective locale din zona. Cei doi s-au distrat la maxim și au petrecut așa cum și-au dorit, s-au relaxat și au încercat să mănânce și specialitățile locului, de la pizza la paște. Însă surse apropiate celor doi au povestit că deși aveau o mulțime de preparate specifice locurilor au avut parte de tratamenr că acasă. Adică au avut poftă de șaorma și au mâncat câteva zile la rând și această specialitate care le a adus aminte de casă și de România. Cei doi se vor întoarce curând în țară.

mara g si mario mutu la filmarile noului videoclip
mara g si mario mutu la filmarile noului videoclip

A filmat un videoclip înainte de a pleca în Italia
Chiar înainte de a pleca în vacanță Mara G a lansat un nou videoclip împreună cu Arkanian pentru piesă ”Mai știi” Mara G a scris versurile piesei și a făcut muzică împreună cu Arkanian și Alex Basalic iar de producție s-a ocupat Alex Basalic. Videoclipul piesei a fost filmat în mai multe locații, afară dar și într un decor precum un hotel de lux, fiind regizat de Ciolpan și Radu Ștefan. ”Am filmat aproape o zi, de dimineață pînă seară, iar la un moment dat, am înghețat pentru scenele în care am filmat afară. Dar va ieși bombă”, după cum a spus Mara. Care a filmat multe scene într o cadă plină în care solistă este aproape goală. În videoclip apare în câteva scene și Mario Mutu, iubitul solistei, care nu este la primul sau rol. Trebuie menționat că Mara a scris și acest scenariu care este unul cu totul inedit la fel cum este și look ul solistei pe care o să o vedeți în curând la festivalul Beach Please!

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata