Noutățile lunii iulie la Disney Channel și Disney Junior

DISNEY CHANNEL

O POVESTE ÎNCÂLCITĂ: SERIALUL

 

Pare că este începutul unei povești fericite pentru Rapunzel, dar acest sfârșit de basm nu este chiar ce a visat. În timp ce Gheorghe se adaptează rapid la noua sa viață de lux regal, Rapunzel își dă seama că adaptarea la statutul ei în Corona este mai dificilă decât și-a imaginat. Copleșită de noile responsabilități, Rapunzel se simte liberă alături de slujnica și prietena ei, Cassandra, și află că sunt multe lucruri de descoperit înainte de a-și putea asuma rolul de Prințesă a Corona. Viața ei este pe cale să devină și mai încâlcită!

 

De luni până vineri, din 31 iulie, la 17:20

PERECHILE PREIAU CONTROLUL

 

Un nou bloc de programe va fi difuzat in fiecare weekend, avand in prim plan o serie de perechi puternice sau amuzante din seriile cele mai îndrăgite de la Disney Channel: Buburuza și Motan Noir, Fetița Lună și Dinozaurul Diabolic, Molly & Scratch, Hamster & Gretel și Sam and Mo.

Sâmbătă și duminică, din 1 iulie, ora 15:15

DISNEY JUNIOR

 

MICKEY MOUSE: CASA DISTRACȚIEI – NOI EPISOADE

În noua serie de episoade, Mickey și prietenii lui vizitează tărâmuri magice și devin super eroi puternici. Funny se transformă într-un aeroplan modern, ajutându-i pe prieteni să exploreze din diferite culturi reale.

Din 17 iulie, la 15:30

 

ALICE ÎN COFETĂRIA MINUNILOR – NOI EPISOADE

Când tânăra Alice moștenește cartea de bucate fermecată a străbunicii sale, ea se trezește responsabilă de brutăria din Țara Minunilor și descoperă magia mâncării și capacitatea acesteia de a aduce oamenii împreună.

În noile episoade, Alice își învată prietena că atunci când îți pierzi pălăria, important este să rămâi aproape de pălărier. Totodată, ea încearcă să creeze plăcinta perfectă dar ajunge să rateze petrecerea. Multe alte aventuri o așteapta pe Alice și prietenii ei.

Din 3 iulie, la 17:30

EVRICA! NOI EPISOADE

„Evrica!” urmărește aventurile unei tinere inventatoare care trăiește într-o lume preistorică fantastică. Ea e o mare gânditoare vizionară ce își depășește cu mult epoca– ea fiind cea care a inventat roata.

În noile episoade, toată lumea este innebunită dupa invențiie ei: un lipici super puternic care poate susține un tablou pe perete, o modalitate surprinzătoare de a aduce luna în interior pentru ca prietenii ei să poată citi noaptea și multe altele.

Din 15 iulie, la 17:35

 

ZIUA PISICUȚELOR

Sarbătoriți ziua internațională a pisicuțelor cu prietenii perfecți. Ginny, Sparks, Buddy și Bitsy vă așteaptă pe 10 iulie să salveze orașul cu ajutorul vostru. O zi întreagă de episoade cu super-pisicuțe.

Pe 10 iulie, de la 9:00

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata