Noi reguli pentru prima întâlnire

Viețile noastre amoroase s-au complicat de când au apărut Facebook, Tinder și sexul ocazional. Tocmai de aceea trebuie să ne impunem și noi reguli pentru întâlniri.

Nu face pe detectiva pe rețeaua de socializare a tipului cu care ieși. Astfel opinia ta nu va fi influențată de vreo poză prostească uploadată după vreo petrecere sau de vreun status scris la nervi. De multe ori ceea ce vezi pe Facebook nu e tocmai ce e și-n realitate.

Nu te îmbăta. Chiar dacă-ți imaginezi că așa vei fi mai relaxată, de fapt vei fi doar mai puțin atentă la cel de lângă tine. Și s-ar putea să-l judeci complet greșit. Sau… Și mai rău… Să ajungi în pat din prima seară cu un tip care nu ți se potrivește de nicio culoare.

Discuțiile despre foști iubiți, politică sau religie sunt INTERZISE la prima întâlnire.

Fără telefoane la masă. Nu lăsa niciun gadget să stea între schimbul vostru de replici și nu te folosi de telefonul mobil pentru a găsi subiecte de discuție. Încearcă să lași totul să decurgă cât mai natural.

Dacă vrei să-ți dai întâlnire cu cineva încearcă să o faci cu cel puțin două zile în avans. Iubim spontaneitatea însă e destul de nepoliticos să chemi pe cineva în oraș de azi pe… azi.

 

 

 

Foto: Shutterstock

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata