Noi provocări pentru concurenții din Buzz House – winter edition

Cel de-al doilea sezon BUZZ HOUSE s-a încheiat, iar concurenții au dat dovadă de talent, curaj și ingeniozitate și au trecut cu brio peste probele pregătite de organizatori.

 

Olivia Addams, Holy Molly, Ana Maria Trotea, Cezara Cristescu, Claudisky, Vlad Neamțu, Costi Max, David Ioan, Denis Matros, Mara Ognean, Robynet și S1ke au petrecut 10 zile într-o cabană superbă din împrejurimile orașului Brașov, unde au creat conținut pentru platformele pe care fanii îi urmăresc zilnic.

 

BUZZ HOUSE WINTER EDITION i-a adus în același loc pe cei mai apreciați creatori de conținut ai momentului și i-a supus zilnic la provocări și probe inedite, iar noi venim cu detalii imediat.

 

Parc Aventura din Brașov a fost inclus în traseul concurenților din BUZZ HOUSE. Aceștia au primit sfaturi de la Marius Crăciun- câștigător Ferma (PRO TV), dar și ocupantul poziției cu numărul 3 în super showul de televiziune Survivor. Cine a scos cel mai bun timp pe traseu? Puteți vedea în episodul 4:

 

Și, pentru că este un proiect cu de toate, participanții au avut parte și de preparate culinare din combinații inedite și care mai de care mai ciudate, iar cine nu mânca pierdea cursa pentru câștigarea premiului în valoare de 5000 de euro. Detalii în episodul 5:

 

Aventura a continuat cu noi probe, dintre care și una care, desi părea ușoară în prima fază, s-a dovedit a fi extrem de dificilă din cauza frigului de afară. Detalii în episodul 6:

 

Hide and Seek în pădure a fost ziua în care echipele s-au dizolvat și a început lupta individuală. Cei 7 participanți rămași în concurs au fost împărțiți astfel: 6 persoane care trebuiau să se ascundă în pădure și unul trebuia să îi găsească. A reușit oare cineva să îl surprindă pe Costi Max neatent sau nu a avut nimeni șanse în fața vigilienței lui? Aflați în episodul 7

 

Și tot aici puteți vedea și farsa cu ursul pregătită de organizatori. A fost atât de bine pusă la punct, încât toată lumea s-a speriat.

 

Cea de-a doua probă individuală a fost una extrem de amuzantă: Găsește oul ascuns în râu și străbate distanța până la cabană ținând oul într-o lingură în gură- cam așa a sunat următoarea provocare de la BUZZ HOUSE.

După ce au ajuns la cabană, le-au fost puse la dispoziție concurenților câteva obiecte cu ajutorul cărora trebuiau să improvizeze cel mai sigur înveliș pentru ou, astfel încât să îl poată arunca de pe balcon fără să se spargă. În timp ce Holy Molly, Olivia Adams, Costi Max, Denis Matros, David Ioan și RobyNet încercau să ducă proba la bun sfârșit și să scoată cel mai bun timp, cei eliminați din concurs au avut parte de un moment foarte apreciat: o sesiune live cu Erika și Adi Istrate. Totl, în episodul 8

 

Proba din semifinală a fost “Roata norocului cu provocări”. Unul dintre concurenți a trebuit să meargă desculț prin râul înghețat, un băiat a fost nevoit să se epileze, fără să scoată niciun sunet, iar altul a trebuit să se radă în cap. Despre cine este vorba? Vedeți în episodul cu numărul 9:

 

Cei patru finaliști care au reușit să facă față tuturor provocărilor din concurs au fost: Costi Max, Olivia Adams, Denis Matros și David Ioan. Proba din marea finală a fost una extrem de dificilă și a avut loc la Zărnesti Challenge. Traseul a început prin urcarea unui deal abrupt, plin de noroi, și a continuau cu câteva probe care le-au pus la încercare anduranța fizică; concurenții Buzz House au fost nevoiți să se deplaseze târâș pe sub un obstacol, să sară garduri înalte de până la 2 m, să tragă un cauciuc cu ajutorul unei chingi până la linia de final. Primii doi clasați, cei care au scos cel mai bun timp pe traseu, s-au întrecut în ultima probă din concurs: trage cu arma la țintă.

 

Dacă sunteți curioși să aflați cine a reușit să doboare cele mai multe sticle și să plece acasă cu premiul pus în joc, acela de 5000 de euro, intrați pe canalul de YouTube al lui Gami, precum și pe “Buzz House”:

 

Printre brandurile care, în parteneriat cu Global Records, au facilitat experiența BUZZ HOUSE Winter edition au fost: Samsung, Pepsi, Lays, Lidl, Libra Bank, Mentos, Bioderma, Lego, Offero, Catena.

 

Mulțumiri speciale invitaților prezenți în BUZZ HOUSE: Selly, Ionuț Rusu, Erikaa, Adi Istrate, Adrian Pov, Antonio Verona și Marius Crăciun.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata