Noi cupluri curajoase au spus celui mai dur test de fidelitate la Insula Iubirii

Insula Iubirii a primit noi cupluri curajoase care au străbătut mii de kilometri pentru a-şi pune la încercare iubirea şi relaţia şi au băgat mâna în foc pentru partenerii lor şi pentru ei înşişi. Insula îi aşteaptă cu noi tentaţii, noi provocări şi noi întrebări într-un nou sezon mai intens şi mai provocator. Noi secrete vor ieşi la iveală, iar flăcările de la ceremoniile focului vor face lumină în fiecare relaţie, începând din 22 iunie, în fiecare joi şi vineri, de la 20:30, la Antena 1.

Din cele peste 1000 de cupluri care s-au înscris la castingul pentru cel de-al şaptelea se-zon Insula Iubirii, au fost alese cinci cupluri cu povești de viață spectaculoase, cu relații sudate, cu problematici inedite și cu mize însemnate.

 

Bianca (25 de ani), creatoare de conţinut, şi Marius (35 de ani), fermier, aduc pe insulă o poveste de dragoste ce durează de mai bine de trei ani şi jumătate. Vin din acelaşi sat şi au început să se tatoneze încă de când ea era adolescentă. Ulterior, el a luat o altă decizie, s-a căsătorit şi a făcut un copil, însă atunci când a încheiat relaţia a căutat-o pe Bianca. Locuiesc deja împreună şi se comportă asemenea unor tineri căsătoriţi, iar decizia de a participa la Insula Iubirii au luat-o tocmai in acest sens, pentru a-şi dovedi întâi de toate lor că sunt pregătiţi să devină soţ şi soţie.

 

Cristina (31 de ani) şi Iulian (52), proprietarii unei cafenele, sunt împreună de 11 ani, dintre care 10 de căsătorie. Cei doi s-au cunoscut chiar în cafeneaua în care ea lucra ca ospătăriţă şi după doar câteva luni s-au căsătorit. Au locuit câţiva ani în Dubai, iar la întoarcerea în ţară au reuşit să cumpere chiar cafeneaua în care s-au cunoscut şi de care îi leagă multe. Cei doi vin la Insula Iubirii pentru a le demonstra tuturor celor care îi judecă prin prisma diferenţei de vârstă dintre ei că dragostea nu are vârstă.

 

Claudia (35 de ani), de profesie antrenor de fitness şi Bogdan (34 de ani), hair stylist, au pornit în aventura vieţii lor pe Insula Iubirii după o relaţie de 1 an. Cuplu solid, cei doi s-au cu-noscut pe Instagram, iar prima întâlnire au consumat-o în Italia, acolo unde ea locuia de la vârsta de 18 ani. După o scurtă perioadă, Bogdan a convins-o pe Claudia să revină definitiv în România, unde speră să pună pe picioare propriul lor business. Ea şi-a dorit mult participarea la cel mai dur test de fidelitate pentru a se convinge că a luat cea mai bună decizie renunţând la tot în Italia şi dacă într-adevăr Bogdan este omul lângă care îşi va petrece restul vieţii. Dacă vor face faţă sau nu provocării supreme a relaţiei lor, telespectatorii vor afla urmărind cel mai nou sezon al show-ului de la Antena 1.

 

Emanuela (31 de ani), creatoare de conţinut, şi Răzvan (31 de ani), de profesie DJ, vin cu o poveste inedită: s-au cunoscut pe TikTok, în timpul unui live şi încă de atunci s-au mutat împreună. Ea simte că el este primul bărbat pe care îl iubeşte cu adevărat, iar atunci când a aflat că el a călcat strâmb, în ciuda tuturor eforturilor lui, încununate cu o cerere în căsătorie, a devenit foarte geloasă şi reticentă. Nu a acceptat propunerea, dar i-a promis că o va face atunci când el îi va dovedi că s-a shimbat, test la care vrea să îl supună chiar pe Insula Iubirii.

 

Ana Maria (25 de ani) şi Marius (30 de ani) s-au cunoscut în cadrul reality show-ului mat-rimonial Mireasa şi de atunci îi leagă o relaţie de 1 an şi 3 luni. În marea finală a show-ului de la Antena 1 au decis să nu se căsătorească, motivând că nu au simţit atunci să facă acest pas, însă

de când au ieşit din emisiune sunt de nedespărţit şi consideră că sunt totul unul pentru celălalt. Totuşi, lipsa Anei Maria de încredere în propria persoană se reflectă şi în relaţia lor, aşa că au luat decizia de a participa la cel mai dur test de fidelitate. Ce concluzii vor trage după experienţa de 21 de zile departe unul de celălalt, dar aproape de cele mai seducătoare ispite, telespecta-torii vor putea afla urmărind cel mai nou sezon Insula Iubirii, începând din 22 iunie, în fiecare joi şi vineri, de la 20:30, la Antena 1.

 

21 de zile departe de partener, dar aproape de cele mai seducătoare ispite, 20 de ispite mai provocatoare ca oricând şi zeci de camere de filmat gata în orice moment să capteze toate trăirile participanţilor sunt garanţia că nimic nu va rămâne ascuns şi nu va trece neobservat pe Insula Iubirii. “Dacă se iubesc sau nu cu adevărat, numai Insula o poate arăta, pentru că dragos-tea adevărată învinge în orice condiţii şi rezistă oricărei tentaţii pentru că #cineiubeştenulasă”, declară Radu Vâlcan, prezentatorul Insula Iubirii.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata