Nicole Cherry x rareș sunt îndurerați în ,,Nopțile nedormite”

Nicole Cherry și rareș colaborează din nou pentru o piesă cu ritm vibrant și vibe latino. ,,Nopțile nedormite” aduce în prim plan povestea personajelor principale din ,,Romina VTM”, film ce va putea fi vizionat în cinematografe începând cu 2 ianuarie 2023. Piesa vorbește despre insecuritățile fetei în legătură cu sentimentele celui ce îi cutreieră mereu gândurile. Pe de cealaltă parte, personajul masculin trebuie să își ia rolul de a o asigura că totul va fi bine între ei.

,,<<Nopțile nedormite>> e despre o stare prin care am trecut cu siguranță toți, măcar o dată în viață, atunci când nu suntem siguri de sentimentele persoanei de care ne-am îndrăgostit. Mă bucur că versurile și ritmurile piesei reușesc să descrie perfect sentimentul, iar clipul este și el pe măsură. Sper să vă placă.” ne spune Nicole Cherry.
Piesa a fost compusă de Irina Rimes, David Ciente și Dayana, iar producția a fost realizată de David Ciente. Videoclipul piesei a fost produs de Loops Production, în regia lui David Mogan și Ioana Stan.
,,Îmi place cum sună tot soundtrack-ul filmului Romina VTM și cred că această piesă îl completează perfect. Cu toții am avut parte de nopți nedormite, în care ne-am fi dorit să auzim câteva cuvinte care să ne liniștească cumva, așa că sper să vă regăsiți în piesă.” ne spune rareș.
,Romina VTM” este un nou film românesc, fiind o combinație omogenă între musical și comedie romantică, care se va lansa pe 2 ianuarie 2023 în toate cinematografele din țară. Printre numele din distribuție se numără și Bogdan de la Ploiești, Nicole Cherry, Tzanca Uraganu, YNY Seby, Costel Biju, Rareș Mariș, Cristina Pucean și mulți alții. Pelicula este produsă de Vidra Production, alături de Selly Media Network
Nicole Cherry este una din cele mai cunoscute artiste din România, fiind un nume sonor în industria muzicală, la doar 24 de ani. Artista și-a început cariera la o vârstă fragedă, participând la numeroase competiții muzicale unde a început să fie recunoscută pentru talentul ei. Primul ei single, “Memories”, a fost un real hit, câștigând chiar și premii precum “Best Breakthrough Artist” în 2014. De-a lungul carierei sale, Nicole a colaborat chiar și cu artiști internaționali precum Mohombi sau Joey Montana. Nicole Cherry e o prezență importantă în lumea muzicală românească, fapt dovedit prin cele peste 2 milioane de fani pe Instagram și alte milioane de vizualizări pe Youtube sau de ascultări pe platformele de streaming.
Originar din Cluj, rareș are o poveste atipică pentru un artist. Un student de 10 la Drept, a renunțat la facultate pentru a intra în competiția One True Singer, pe care a și câștigat-o. Single-ul lui rareș, ,,Nașpa”, alături de Arkanian, s-a dovedit a fi un real succes, dominând, peste vară, cele mai mari festivaluri din țară, Untold, Neversea, Summerwell și Electric Castle, iar rareș nu s-a oprit aici. Piesa sa, ,,Buchet de trandafiri”, în colaborare cu Olivia Addams, a pus stăpânire săptămâni la rând pe primele poziții ale topurilor de radio, atingând locul 2 în Media Forest. Toate aceste reușite i-au adus lui rareș titlul de Best New Artist, tocmai câștigat la The Artist Awards. Cel mai recent single al său – ,,Tokyo” – a reușit și el deja să cucerească radiourile și pe fanii artistului.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata