Nicole Cherry a lansat piesa noua si videoclip „Scrie-mi pe suflet” si a anuntat ca e insarcinata!

Dupa nenumarate zvonuri ca ar fi insarcinata iata ca solista confirma lansand videoclipul piesei „Scrie-mi pe suflet” la finalul caruia se dezvaluie sarcina. In plus, Nicole Cherry a scris si un mesaj pe retelele de socializare in care anunta marele eveniment din viata Nicoletei Ghinea.

mesaj-nicole-cherry-insarcinata
mesaj-nicole-cherry-insarcinata

Dar sa revenim la piesa lansata si la videoclip. Muzica a fost realizata de Andrei Tiberiu Maria alias Smiley, Oana Marinescu, Florin Boka, Roland Kiss iar de versuri s-au ocupat Andrei Tiberiu Maria si Oana Marinescu. De Mix & Master s-au ocupat Florin Boka si Lucian Nagy. De productie s-a ocupat Florin Boka, Roland Kiss. De regie s-a ocupat Ionut Trandafir D.o.P.: Alexandru Muresan Script: Andra Marta și Cristina Poszet Edit: Andra Marta Styling: Lucy Faur Make-up: Ana Cucuta Hair-styling: Catalin Manolache.

nicole cherry
nicole cherry

„Lângă Florin am crescut și în brațele lui am devenit femeie. În ochii lui mi-am văzut tot viitorul și am simțit din prima clipă că e bărbatul care va da sens vieții mele. De câteva luni, trăiesc toate emoțiile si sentimentele la intensitate dublă, pentru că le împart cu o inimioară care bate în tandem cu inima mea. Pentru că din inimile noastre s-a mai născut încă una, am învățat ce e iubirea absolută. Te iubim pe tine cel mai mult. Semnat, mami și tati „, a scris Nicole pe pagina lui.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata