Nico a lansat melodia „La fel și eu” cu un videoclip in care are un nou look

La sapte luni de la lansarea piesei „Trenul vieții”, NICO lansează piesa „La fel și eu”, o piesă pop-rock, compusă și produsă de soțul acesteia, Laurențiu Matei, iar versurile au fost scrise de colaboratorul frecvent, Ovidiu Iordache. În această piesă, cu mesaj motivațional, NICO ne transmite să nu ne dăm bătuți și să continuăm cu forță și optimism zi de zi, pentru că toți ne confruntăm cu propria luptă: „Cazi și te ridici, înveți să zâmbești / Ochii îi ștergi de lacrimi și din nou începi să vezi”.

Referitor la piesă, NICO a declarat: „Sunt foarte mândră de această piesă, pentru că este printre primele în care compoziția îmi aparține preponderent mie. Este o piesă pop-rock, pentru că aceea este direcția spre care mă îndrept și în care îmi doresc să rămân. În acest clip, apare și nepoțica mea, care la doar 11 ani este o pianistă și o basistă foarte bună. Sunt foarte fericită în legătură cu această piesă pentru că am simțit-o chiar de la început, are un vibe pozitiv și este plină de viață. Sunt foarte mulțumită și de clipul piesei, realizat de Dorck, cu care am colaborat și pentru <<Trenul vieții>> și <<Scopul și durata>>”.

NICO îmbină cu succes cariera muzicală cu scena teatrului, iar la începutul anului 2020 a adus spectacolul „Zaraza” pe scena Teatrului Național din București. In 2020, a lansat melodia „Esti liber”, o piesă despre curajul de a merge mai departe în viață, în videoclipul căreia le-a avut alături pe artistele Nicole Cherry, Adda, Amna, Misha și pe fiica sa, Alexandra Matei. Cea mai recentă piesă a lui NICO, „Trenul vieții”, ne readuce aminte că viața poate fi comparată cu o călătorie cu trenul: urcăm și coborâm des, există accidente, surprize plăcute la unele stații și neplăcute la altele, dar cel mai important este să ne bucurăm de călătorie.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata