Nicky Romero revine la Universal Music Group cu noua piesa “Why Do I Call”

Nicky Romero revine la Universal Music Group cu noua piesa pop-dance “Why Do I Call”. Producatorul olandez isi evidentiaza din nou abilitatiile dinamice prin inceputul cu o voce sentimentala si instrumentale organice, care este urmat un refren influentat de genul muzical deep-house.
Romero si-a inceput parteneriatul cu Universal Music Group anul trecut. Acesta a lansat si proiectul secundar Monocule, dorind sa exploreze zona genului muzical electronic dance. Toate acestea, in timp ce Nicky se ocupa de Protocol Recordings.
Stream: https://umusic.lnk.to/WhyDoICallPR
Hit-ul “Legacy”, realizat in colaborare cu Krewella, si piesa #1 “I Could Be The One” impreuna cu Avicii au dovedit talentul producatorului. In 2012, artistul a fondat Protocol Recordings si de atunci a colaborat cu Armin van Buuren, David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, W&W, Timmy Trumpet si Steve Aoki. Acesta a remixat piesele unor artisti celebri precum, Robin Schulz, Kygo, Rita Ora, Steve Aoki, Martin Garrix, Jess Glynne si multi altii. Nicky Romero a creat si emisiunea Protocol Radio show, care este difuzata saptamanal. Producatorul organizeaza in fiecare an festivalul „Nicky Romero & Friends” ADE in Amsterdam

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata