Nickelodeon a anunțat capetele de afiș ale concertelor din cadrul Nickelodeon’s Kids’ Choice Awards 2022

“Nu-mi vine să cred că, la peste 30 de ani, ajung la petrecerea Kids’ Choice Awards! Am crescut iubind Nickelodeon și a fost un vis al meu să fiu stropit cu slime. Abia aștept să interpretez noul meu single din Sonic the Hedgehog 2, „Stars in the Sky”, împreună cu o melodie specială dedicată tuturor visătorilor care se confruntă cu dificultăți în viață. Aceasta este pentru voi!”, a declarat Cudi.

Harlow a declarat: “Am crescut cu Nickelodeon, așa că este o nebunie să fiu nominalizat și să cânt la Kids’ Choice Awards. Să sperăm că voi fi stropit cu slime!”

Găzduit de actrița Miranda Cosgrove (iCarly) și superstarul NFL Rob Gronkowski, spectacolul va cuprinde o noapte plină de slime, iconicul dirijabil portocaliu Nick și călătoria sa prin metaverse alături de avatarurile celebrităților; voturi live, pe care fanii le controlează în direct și streaming live pe toate platformele. Dedicat vedetelor preferate ale fanilor din lumea filmului, televiziunii, muzicii, sportului și nu numai, gala Nickelodeon’s Kids’ Choice Awards 2022 va fi difuzată simultan pe Nickelodeon, TeenNick, Nicktoons și pe canalul Nick Jr.

Telespectatorii din România vor putea urmări Nickelodeon’s KCA 2022 pe Nickelodeon, pe 13 aprilie, de la orele 19.30, și în reluare, pe 14 aprilie (ora 09.30 ) și pe 16 aprilie ( ora 17.15).

Pentru cel de-al treilea an consecutiv, artiștii și creatorii de conținut din România se regăsesc printre vedetele nominalizate la gală. Antonio Pican, Cătălin Ionuț, Iuliana Beregoi și Luis Florea au șansa de a câștia un premiu la categoria „Cel mai iubit star românesc”. Fanii din România și din întreaga lume își pot vota preferații pe site-ul https://kca.nickelodeon.ro/ .
Scott Mescudi, cunoscut sub numele de scenă Kid Cudi, este un actor american, artist laureat al premiului Grammy® din Cleveland, Ohio. Primul său album de studio, Man on the Moon: The End of Day, a fost lăudat pe scară largă în industrie și a pregătit terenul pentru proiectele sale ulterioare de succes. De atunci, Cudi a lansat șapte albume de studio și a vândut în total 22 de milioane de discuri. Cel mai recent album al său, Man on the Moon III: The Chosen, ultima parte a trilogiei sale de albume Man on the Moon, a fost lansat în decembrie 2021 și este certificat RIAA Gold. Pentru mai multe informații despre Kid Cudi, vă rugăm să vizitați: www.kidcudi.com.

În vârstă de 24 de ani, Jack Harlow, originar din Louisville, KY, a devenit rapid una dintre cele mai mari vedete din lumea muzicii, cu peste 3 miliarde de stream-uri în carieră până în prezent. Rapper-ul de la Generation Now/Atlantic Records a lansat un proiect pe an, în ultimii 5 ani, cel mai recent fiind albumul său de debut THATS WHAT THEY ALL SAY, certificat RIAA Gold-Certificat și aclamat de critici. Albumul include single-ul „WHATS POPPIN” cu 6 Discuri de Platină și care i-a adus lui Harlow prima nominalizare la premiile Grammy, printre nenumărate alte distincții, inclusiv nominalizări la Billboard Music Awards 2021, BET Awards 2021, MTV Video Music Awards 2020, E! People’s Choice Awards & 2020 BET Hip Hop Awards. Noul său album Come Home The Kids Miss You va fi lansat pe 6 mai. Pentru mai multe informații despre Jack Harlow, vă rugăm să vizitați: www.jackharlow.us.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata