Netflix a sărbătorit lansarea serialului WEDNESDAY, printr-un eveniment dedicat fanilor din România

Marți seara, Netflix a sărbătorit lansarea serialului WEDNESDAY, printr-un eveniment dedicat fanilor din România, găzduit de Aula Politehnică din București. Invitații s-au fotografiat pe covorul negru, s-au bucurat de proiecțiile și atmosfera inspirate din universul Familiei Addams și au vizionat în exclusivitate primul episod din serial, cu o zi înainte de premiera globală pe Netflix.

 

Pe lângă recepție, proiecția a fost precedată și de o surpriză pregătită de Netflix special pentru fanii români. Victor Dorobanțu, actorul care îl interpretează pe Thing, a introdus audiența în universul WEDNESDAY și a prezentat mesajele speciale venite din partea distribuției, de la Jenna Ortega, Percy Hynes White, Hunter Doohan, Emma Myers și Joy Sunday.

WEDNESDAY este un serial filmat în România, astfel că invitații au putut recunoaște și descoperi multe dintre locațiile de filmare sau împrejurimile folosite ca fundal în producție, printre care Universitatea Politehnica, Gradina Botanică București, Palatul Cantacuzino Bușteni, Gara Sinaia, Casa Armatei București, Casa Monteoru, Bazinul Dinamo București.

WEDNESDAY este disponibil de azi, doar pe Netflix.

 

Despre WEDNESDAY

WEDNESDAY este un serial polițist cu elemente supranaturale și prezintă anii petrecuți de Wednesday Addams la Academia Nevermore, unde tânăra încearcă să învețe să-și folosească abilitățile paranormale incipiente, să pună capăt unei serii de crime monstruoase, care au terorizat orașul și să rezolve misterul în care au fost implicați părinții ei în urmă cu 25 de ani, totul în timp ce se confruntă cu noile și foarte încurcatele ei relații de la Nevermore.

 

Twitter: www.twitter.com/WednesdayAddams

Instagram: www.instagram.com/WednesdayNetflix

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata