Nathan Evans lansează single-ul „Ring Ding (A Scotsman’s Story)”

Dupa ce a cucerit intreaga Europa, dar si globul, cu deja hitul „Wellerman”, Nathan Evans a revenit cu o noua melodie care are toate ingredientele pentru a deveni un alt hit – „Ring Ding (A Scotsman’s Story)”.

Sunt așa de entuziasmat să impartasesc această piesă nou nouță cu voi toți. Împreună cu echipa mea, am lucrat la ea și sunt încântat să împart și videoclipul cu voi. A fost o experiență foarte distractivă și mai presus de tot, sper să fie un ajutor pentru oricine se gândește să plece în vacanță cu o persoană pe care abia au cunoscut-o într-un bar… să se gândească de două ori!

Noul single „Ring Ding (A Scotsman’s Story)” a fost lansat astăzi și videoclipul poate fi urmărit pe canalul de YouTube al lui Nathan aici:

Single-ul vine în urma succesului global pe care Nathan l-a avut cu piesa care a fost pe primul loc, „Wellerman”, și cu piesa „Told You So”, care a acumulat peste 6 milioane de stream-uri.

Având în vedere popularitatea în creștere a lui Nathan, acesta va sărbători lansarea primei cărți: ‘The Book of Sea Shanties: Wellerman and Other Songs from the Seven Seas’ , care va ajunge in librarii începând cu 15 octombrie.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata